Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovis ballagasi video 39500 ft...

Ovis ballagasi video 39500 ft . Nemsok ez?

Figyelt kérdés
Felvette egy videos a ballagast az oviban es pendrivera rateszi nekunk megvagva gondolom. Aki keri annak 39500 ft ot kell fizetni plusz 5000 ft a pendrive. Ha te viszel pemdriveot akkor “csak” a 39500 ft ot kell kifizetni … nagyon sokallom ezt az osszeget. Mas oviban is ennyi ?
jún. 5. 16:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom, máshol mennyi, nincs ovisom, de az hétszentség, hogy nem fizetnék ennyit. Ha mindenképpen emléket akarok, felveszem, vagy felvetetem apukával, vagy elkérem egy másik apukától. Valakinek csak van. Nem Oscar-díjra szeretném nevezni a "filmet." Amire kell, tökéletes az is.
jún. 5. 16:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Uristen 😂
jún. 5. 16:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Még ha 3950.- lenne, de így. Ne hülyéskedjünk már. Nevetséges…
jún. 5. 16:49
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
szerintem félreértetted, csoportszinten lehet a 40e
jún. 5. 16:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Valamit iszonyat félre érthettél.
jún. 5. 16:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi kerülne egy videóba ennyibe? Pláne ha még össze számoljuk, ha minden szülőnek ennyibe kerülne, akkor összesen mennyi lenne. Kizárt. Most egy vagy vmi nagy lehúzás vagy félreértettél vmit. Max az egész csoportra vonatkozóan lehetne ennyi.
jún. 5. 17:03
 7/14 A kérdező kommentje:
Na kozben kiderult, hogy a dajka rosszul mondta 🫣 szetoszlik….
jún. 5. 17:03
 8/14 anonim ***** válasza:
29%
Igen, nyilván a dajka, be ne ismerd, hogy félreértetted...
jún. 5. 17:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Pedig már kezdtem fontolgatni, hogy kitanulom a szakmát! :D Ha egy ovis ballagás milliomossá tenne!
jún. 5. 17:06
 10/14 A kérdező kommentje:
Kepzeld el hogy a dajkat kerdeztem meg, mert a lapra volt irva h ennyibe kerul. Es kerdeztem tőle, hogy ez egy fore ennyi? Es azt mondta igen. Nyilvan nevtelenul hazudozok, sok ertelme lenne….
jún. 5. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!