Óvodai ballagásra mit szoktak adni manapság a gyerekeknek?
Én szerintem 30 éve semmit nem kaptam, nem tudom most mi a szokás. Anyósom rákérdezett, szívesen venne valamit a fiamnak. Én nem ragaszkodom hozzá, de azt sem szeretném, hogy ha beszélget a kis barátaival, azt kelljen mondania hogy semmit sem kapott...
Milyen értékben, milyen jellegű ajándékot vennétek kisfiúnak?
Valami kis játékot, ha nagyon akar adni valamit.
Nálunk abból állt az ünneplés, hogy otthon volt egy kis sütizés, ajándékot nem is kapott.
Kis csokrot lego figurakkal utana elvittuk sutizni.
Mi ennyit adtunk.
Óvodai ballagás :D
Szerintem minden kidobott pelenka után gálaestet kellene tartani, nehogy megsérüljön a kis lelke.
Nem tudom, hogy csak az enyémek ilyenek, de óvodásként még nem (volt) téma köztük ez a ki mit kapott, hol volt... 5 a kisebb, nagyobb már sulis.
Adj amit te jónak látsz. Nagyobbnak mi nem gondoltunk semmit, elmentünk fagyizni, nagyitól virágot, könyvet kapott.
A kicsi ha megtudja hogy kérhet valamit, tuti legót kér.
4, 83-ben voltam nagycsoportos, az öcsém bölcsis, és már akor volt ballagás.
rElköszön a barátoktól, pedagógusoktól, teljesen normális, hogy lezárod valahogy az időszakot. És akkor nem lesz ilyen lelki toprongy, mint te...
Kérdező, mi megbeszéltük a barátok szüleivel, együtt elmentünk a tv-toronyba, kaptak fagyit. A mama meg elvitte megvenni a tolltartót :)
Tavaly kezdte az iskolát a lányom, neki az iskolákhoz szükséges dolgokat szedtük össze és mindenki "kért" valamit a listán, amit tőle kap a gyerek. Volt benne iskolatáska, tolltartó, tornazsák, tartós eszközök. Nem nyár végére hagytuk a bevásárlást, hanem apránként megvettük a dolgokat. Ezeket mi, a szülei választottuk ki a gyerekkel, a minőség és minta miatt, hogy ne a rokonok random döntései szerint alakuljon. Nekik megfelelt így, a gyerek is szereti.
Illetve mi ritkán ülünk össze mindannyian a távolság miatt, ez jó alkalom volt rá, és az egyik nagymama egy szép tortát hozott neki ajándékba az ebédre.
Nem gondolom, hogy átlagos napként kéne kezelni, a lányomnak élmény volt.
#4 remélem nincs gyereked,ha van sajnálom szegényt!Az óvoda egy fontos része a gyerekeknek.Lezárul egy korszak,azért ez nagy dolog.Ez csak egyszer van a kis életükben!Szilveszter minden évben van,de fogadom azt megünnepled és s...gg részegre iszod magad. Azért vagy ilyen fogyatékos,mert elittad az agyad!
#6 voltam!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!