Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Pedagógusnapra ti vesztek...

Pedagógusnapra ti vesztek külön is ajándékot? Az nem olyan "nyalis"?

Figyelt kérdés

#óvoda #ajándék #Pegagógusnap
máj. 23. 10:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
82%
20! Igen, nagyon sok pénzt fogadtam el az idősek otthonában, főleg amikor még a havi ellátási díjra sem futja a nyugdíjukból, a családnak kell kuncsorogni, hogy pótolják már ki. Nem ritka, ahol van 2-3 gyerek is, de még közösen sem hajlandóak bedobni fejenkét 5-10ezret...17 voltam
máj. 24. 07:39
 22/23 anonim ***** válasza:
71%

A “tanár dolga, hogy tanítson” — írja a 10-es. De nem az, hogy amit a szülő nem tesz meg otthon, mondjuk a nevelés, a vele való foglalkozás — a tanártól vár el.

Az enyém itthon nem azt hallja amit a legtöbb szülőtársam mond, hogy hülye tanár, fiam neked van igazad!

Nem is várom el a tanártól azt, hogy pótolja az én/más nevelési hiányosságait. De becsülöm az egész évi kemény munkáját. Úgyhogy, én külön is megköszönöm és nem egy kis nyomorult bonbonnal. Aki pedig “nyalásnak” gondolja, az nézzen magába milyen szülő. Persze az anyagi háttér is meghatározó lehet.

máj. 26. 17:25
 23/23 anonim ***** válasza:
én havi 900 nettót adnék nekik, mert az elkövetkező 20 évre dolgoznak, de nem az én alkalmazottaim.
máj. 30. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!