Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted nyalis vagyok?

Szerinted nyalis vagyok?

Figyelt kérdés
A háziorvos nak és az asszisztensnőnek veszek néha csokoládét
ápr. 22. 07:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Tuti.
ápr. 22. 07:09
 2/12 anonim ***** válasza:
15%

Inkább bűnözőnek mondanám az orvossal, asszisztenssel együtt

[link]

ápr. 22. 07:09
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Akkor igen.

Csak összehasonlításul: neked ki szokott csokoládét venni azért, mert elvégzed a munkádat?

ápr. 22. 07:10
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Igen
ápr. 22. 07:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen
ápr. 22. 08:34
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
A kettes egy idióta. Kis értékű ajándékot lehet adni. Kis érték: az aktuális havi minimálbér max 5%-a.
ápr. 22. 10:50
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
#6: Értem én, hogy szereti a magyar a mutyit, mert olyan szinten bele van szocializálva, hogy fel se tűnik neki, hogy ezzel őt is lopják. De attól még senki nem lesz idióta, mert nem asszisztál a komcsi idők maradványaihoz...
ápr. 22. 11:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább figyelmesség, én ezt nem tartom rossznak. És, ahogy a #6-os is írta egy doboz csokoládé vagy egy zacskó kávé teljesen legális, jelenleg kb. 10000 Ft-ig számít kisértékű ajándéknak valami.
ápr. 22. 11:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Most viszek nekik kávét, Raffelot, meg süteményt. 4000 Ft értékben. Meg érdemlik!
ápr. 22. 13:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, el se fogadhatnák. AzAmynek ítélve című sorozatban volt hogy egy nő csokit vitt egy férfinak aki a bírósagon dolgozott es a férfinak vissza kellett utasítania.
ápr. 22. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!