Miért nem ált ki mellettem egyetlen kollégám se amikor összevesztem a főnökkel?
Röviden és tömören, 1,5 évig nem adta ki a szabadságaimat és azt mondta, nem jár neki se fizet senki.
Aztán 2 év után, a sokadik alkalom volt, hogy úgy beszélt velem, mint egy kivert kutyával, besokaltam és kiosztottam. Persze mindent tagadott.
Utána nem mert hozzám se szólni, mert tudta igazam van. Utána még 2 hónapig maradtam, aztán felmondtam mert elegem lett a flegmázásból és abból, hogy másnak járt a szabadság nekem nem.
Persze mindenki ellenem fordult és flegmáztak rám.
Túl jószív voltam, próbáltam mindenkivel kijönni de úgy látszik ez volt a baj.
6# A főnök döntötte el mehet e vagy nem, van köztük egy kissé visszamaradott gyerek tudta, hogy hülye a főnök ezért beadta neki, hogy ünnep volt csütörtök, péntek asszem.. és csüt,pént,szomb,vasárnap neki 4 napos szabadság.
közben meg, senki nem dolgozott ... , eszes volt és tudta kinek mennyi pénzt kell adni, hogy maradjon. Azt feltételezte, hogy én nem mondok fel...
Sok helyen így csinálják egyébként, Budapesten is van egy mélyfúró cég akik 12 óráznak és 8-ba vannak bejelentve a kedvező adózás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!