Miért nem ált ki mellettem egyetlen kollégám se amikor összevesztem a főnökkel?
Röviden és tömören, 1,5 évig nem adta ki a szabadságaimat és azt mondta, nem jár neki se fizet senki.
Aztán 2 év után, a sokadik alkalom volt, hogy úgy beszélt velem, mint egy kivert kutyával, besokaltam és kiosztottam. Persze mindent tagadott.
Utána nem mert hozzám se szólni, mert tudta igazam van. Utána még 2 hónapig maradtam, aztán felmondtam mert elegem lett a flegmázásból és abból, hogy másnak járt a szabadság nekem nem.
Persze mindenki ellenem fordult és flegmáztak rám.
Túl jószív voltam, próbáltam mindenkivel kijönni de úgy látszik ez volt a baj.
Nem olvastam még el a kérdés kifejtését, s korábbi válaszokat;
de féltik a saját állásukat, az ő biztos megélhetésüket, főleg akinek családja, háziállata is van, akikről neki kell gondoskodni, tehát akkor értelemszerűen a saját családját helyezi előtérbe a te becsületed, igazságérzeted helyett; viszont amikor kivonult a főnök, de inkább 4szemközött, elmondhatja, hogy igazából nem értett egyet a főnökkel. Lehet, hogy veled se, és akkor nem állna egyikőtök pártjára sem, de lehet, hogy a főnökkel értett egyet, és lehet,hogy veled, de félt, ha a főnökkel szembeszállna, holnaptól nem lesz munkája,úgyhogy inkább ezt a békát így benyelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!