Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Pedagógusnapra ti vesztek...

Pedagógusnapra ti vesztek külön is ajándékot? Az nem olyan "nyalis"?

Figyelt kérdés

#óvoda #ajándék #Pegagógusnap
máj. 23. 10:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%

9! A gyerekem azért kapjon jó jegyet, mert megérdemli, nem azért mert ajándékot veszek a tanárnak!

Miért kellene külön hálálkodni? Megkapja érte a fizetését, ez a munkája.

máj. 23. 13:03
 12/23 anonim ***** válasza:
13%
10,11 ha nektek ez nyali és nem eri meg a Bonbont, akkor s*gghülyék vagytok. A gyereketeiknek majd fizessétek a jó zsíros tandíjat, azt majd akkoris mondjatok, hogy az a dolga tanitson, nem veszek neki semmit!
máj. 23. 13:07
 13/23 anonim ***** válasza:
42%

Persze, eztán a postást is bonbonnal várom, mert ügyesen kézbesít meg az okmányirodába is virágcsokorral megyek, mert meghosszabították a jogsim...

Igenis az a dolga, hogy tanítson. Gondolom nem tartott senki fegyvert a fejéhez, hogy ezt a pályát válassza és nem is akadályozza senki, hogy átképezze magát. Lehet, hogy nincsenek túlfizetve, de sajnos Magyarországon ezt egyre több munkavállaló elmondhatja magáról.

máj. 23. 13:13
 14/23 anonim ***** válasza:
42%
6-os vagyok. Azért nem ugyan az a bérszámfejtés, a bolti eladó meg a pedagógia. Ráadásul nem annyi, hogy "tanítson", 20+ gyerekért vállal felelősséget, sokszor van olyan is, hogy egy egy gyerek lelki világát is ápolgatnia kell, békítenie, felügyelnie, nevelni stb. Tudom, ő válsztotta (nem is kapkodnak már a fiatalok, hogy pedagógusnak menjenek), de nemcsak annyi, hogy leadja az órát és szevasztok. A szülők lennének a legjobban felháborodva, ha tényleg csak ennyi lenne az iskolában, hogy leadják az anyagot. Gyerekekről beszélünk, akiknek egy fontos időszak az iskola, ami megadja az alapokat majd nekik, rengeteg olyan benyomás éri ott őket, amik kihathatnak későbbre is. A tananyag csak egy dolog közte. Nem kenyereket pakolnak, nem kukát ürítenek, gyerekekkel foglalkoznak. Napi 6-8 órában a gyerekeimmel vannak, foglalkoznak, próbálják őket terelgetni, máskor vígasztalni vagy épp bíztatni... Igen, ez a munkája, pénzt kap érte.
máj. 23. 13:17
 15/23 anonim ***** válasza:
72%
Én ugyanezen okból a borravalóval sem értek egyet. 😄 Pláne ha valaki elvárja.
máj. 23. 13:22
 16/23 A kérdező kommentje:
Látom picit megosztó a kérdés. Ha csoportosan adnak a szülők beleadok, ha nem akkor én viszont adok egyénileg. Oke, hogy ez a munkajuk, de amíg a gyerekem szeret járni és látom, hogy foglalkoznak vele, addig részemről egy önzetlen ajándék, egy "jutalom". Ennyi erővel töröljék el a cégeknél az év végi jutalmazást is, senki ne kapjon 13. havit se, mert "ez a dolga". Sőt szülinapra se adjunk ajándékot, mert nem tettünk semmi extrát csak megszülettünk.
máj. 23. 13:40
 17/23 anonim ***** válasza:
82%

14! Nekem meg mint ápolónak sem csak az a dolgom, hogy 12 órában sebet kötözzek, pelenkázzak, gyógyszert osszák stb. Én is ápolom a betegek lelkét, főleg az idősekét akik kb. kutyának sem kellenek már...

Mégsem várok plusz ajándékot, sőt még meg is büntetnének, ha elfogadnám.

máj. 23. 14:24
 18/23 A kérdező kommentje:
17-es: Ha kedves lennél velem, akkor neked is megprobálnék adni, ha elvàrod, ha nem.🙃 Minden elismerésem annak, aki ebben a munkakörben dolgozik és tényleg jól bánik az emberekkel.
máj. 23. 15:26
 19/23 anonim ***** válasza:
76%
10, én nem vagyok nagy nyalis, nem is szoktam pedagógusnapra adni semmit, de azért szerintem 25 gyereket tanítani, velük mindennap foglalkozni, MINDIG türelmesnek és kedvesnek lenni, (nyilván mindenhol vannak rossz tanárok) érdekes órákat tartani, és még sorolhatnám, és mindezt botrányosan kevés fizetés mellett, az azért nem a "kukás" szint.
máj. 23. 16:29
 20/23 anonim ***** válasza:
19%
#17! Te pont rettenetesen rossz példa vagy. Lefogadom, hogy eddig elfogadtál PÉNZT is, amit egy pedagógus sose kap. Azért, hogy megszűnt, ne a tanárokat utáld. De egy bonbonért téged se csuknának le, mivel azt elfogadhatsz. Más kérdés, hogy az emberek nem mentek ebbe annyira bele. Vagy örülnek, hogy megszűnt a hálapénz és ajándékot se adnak. (Nem is tudják, hogy azt lehetne.) Vagy keresik a kiskapukat és továbbra is pénzt adnak.
máj. 23. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!