Kinek hinnél a helyemben ? Óvónők válasza is érdekel !
Figyelt kérdés
Gyermekem állítja hogy civakodott egy játékon egy másik gyerekkel nem verekedtek de a másik gyerek ordított, amire az óvónő úgy lépett közbe ,hogy erősen megszórította a kezét és végig húzta utána durván bele vágta a bünti székbe .Az én gyerekem soha nem hazudott ilyet, mindig szerettél beszélt róla.Az óvonéni tagadja ,hogy ilyen történt volna az igazgató is.De egy 5 éves gyerek miért találna ki ilyet és még szomorkodna is emiatt.2023. dec. 20. 20:09
21/21 anonim válasza:
Az én lányom is van, hogy hazudik, pl nem kap enni az oviban. Szerinted igaz? Amikor odaáll az ovónő elé egyből behúzza mindenét, mert tudja és látom is rajta, hogy hazudik. Nyílván rászoktam kérdezni a hülyeségeire.
Párom kisfia meg állandóan. Az is hazugság amit kérdez. Azt mondta nem járhat zenére meg verik az iskolában. Mint kiderült kapott gitárt csak 2 nap után elvágta a húrokat rajta, az iskolában meg ő veri a gyerekeket és még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!