Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Kinek hinnél a helyemben ?...

Kinek hinnél a helyemben ? Óvónők válasza is érdekel !

Figyelt kérdés
Gyermekem állítja hogy civakodott egy játékon egy másik gyerekkel nem verekedtek de a másik gyerek ordított, amire az óvónő úgy lépett közbe ,hogy erősen megszórította a kezét és végig húzta utána durván bele vágta a bünti székbe .Az én gyerekem soha nem hazudott ilyet, mindig szerettél beszélt róla.Az óvonéni tagadja ,hogy ilyen történt volna az igazgató is.De egy 5 éves gyerek miért találna ki ilyet és még szomorkodna is emiatt.
2023. dec. 20. 20:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
30%

Én aki dolgozott óvodában, tudom hogy egy 5 éves értelmes gyerek nem szokott hazudni, főleg meg nem ki találni.

Ilyen eset volt már nálunk, hogy az egyik kollégám picit eröszakosabban bánt a gyerekkel és megbüntette.

Szóval de, a felnőttek mind a dadus mind az igazgató hazudhat az esetről.

2023. dec. 20. 20:18
 2/21 anonim ***** válasza:
42%

Főleg így eljárni az ügyben...

Nem is látta az óvónő az esetet egyből megszoritja a gyerek kezét és megbünteti? Nálunk, legalábbis én ha nem látom az eset előzetesét csak a végére látom meg hogy a gyerekek civakodnak akkor szépen odamegyek és megkérdezem a gyerekektől hogy mi a vita tárgya. És az alapján járok el amit mondanak a gyerekek. Ezért büntetés sem járna.

2023. dec. 20. 20:20
 3/21 anonim ***** válasza:
81%
Dehogynem tud hazudni egy 5eves. Nem hulyek ok, csak szeretik magukat jobb szinben feltuntetni. A ferjem fia is ugyanilyen, de en mar kiismertem, minket mar nem tud atverni.
2023. dec. 20. 20:29
 4/21 anonim ***** válasza:
98%
Ki tudja. 3 éves kisfiam is kőkeményen hazudik, nem vállalja a felelősséget, ha rosszat csinált.
2023. dec. 20. 20:32
 5/21 anonim ***** válasza:
23%
A kezén látszania kell a nyomnak akkor.
2023. dec. 20. 20:33
 6/21 anonim ***** válasza:
91%
Jobban utána kell járni.A férjemet és sok csoporttársát bántalmazta az ovónéni az ovodában,ez akkor derült ki mikor egyszer veletlen navyobbat rúgott a gyerekbe és bekékült a sipcsontja.Elötte mindenki az hitte hazudik az 5 éves gyerek...
2023. dec. 20. 20:36
 7/21 anonim ***** válasza:
89%
Ovis gyerek szokott hazudni, életkori sajátosság.
2023. dec. 20. 21:47
 8/21 anonim ***** válasza:
97%

Óvónő vagyok, sajnos ez soha nem fog kiderülni.

5 éves gyerek bizony tud hazudni, lehet előtte már sokszor rászóltak és hogy magát mentse inkább ezt mondta.

Az is lehet ,hogy az óvónő már sokszor rászólt és eldurrant az agya, sajnos vannak ilyen óvónők. Bevallani biztosan nem fogja, ha meg is történt.

Nekem már eleve az is furcsa, hogy miért van büntiszék?! Ennyire nem ért a gyerekhez az óvónő?

A jövőben légy résen, figyeld az óvónőt, amennyire tudod.

2023. dec. 20. 21:52
 9/21 anonim ***** válasza:
74%

Engem az óvónő úgy pofon vágott,mert nem aludtam,hogy botrány lett belőle.

Elmondtam otthon.

Nem,nem hazudtam. Igaz volt. Ráadásul anyám is óvónő volt másik oviban. Rendesen kiverte a dilit. De igaza volt.

2023. dec. 20. 22:04
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Valami igazság alapja lehet, de ferdíthet is akár a saját védelmében.

A lányom csoportjában pár kislány azzal ment haza, hogy Ödönke megütötte őket. Az óvónők és a szülők is kikérdezték a gyerekeket. A kisfiú egy mukkot se szólt, a lányok ártatlannak vallották magukat, szerintük Ödönke a verekedős. A lányom látta, ő úgy mesélte, hogy a lányok kergették a kisfiút, hogy válasszon közülük, ki a szerelme. Majd sarokba szorították és szó szerint nem engedték el. Ekkor ütött egyikük felé a kisfiú.

A lányok a történetet hallva nem mondtak többet, de nem is vádolták tovább szegény gyereket.

2023. dec. 20. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!