Anyukák! Ti mit tennetek a helyemben?
Melyiknek van köze a férjedhez a két óvónő közül?magyarul melyik akarja magánbak megfogni a férjedet?
Vidd másik oviba. A leggyorsabban.
Nálunk is ilyenek az óvónők. Kb. lenéznek néhány szülőt.
Card le. A lényeg, hogy a gyerekkel jól bánjanak.
Hát én orvos vagyok, nagyon szeretem a betegeimet, de a hozzátartozók iszonyúan fárasztanak. Nem mindenki nyilván, de az óvónő is lehet, olyan szülőkkel kell kijöjjön, hogy a magadfajta a kedvence, akivel semmi gond, és egyáltalán nem utál.
Persze kommunikálhatna azért.
Egy óvónő mostanság átlag 30 gyerekkel foglalkozik nap, mint nap. Sem ideje és valószínűleg lehetősége sincs egész délután a folyosón cseverészni a szülőkkel. Ugyanis ő felel a szobában lévő gyerekekért. Ha a folyosón beszélgetne, azért reklamálna itt pár szülő, hogy miért nem a gyerekekkel van.
Amúgy ha bármi olyan dolog lenne a gyermekeddel, amiről tudnod kellene biztosan beszélne veled. Azon kívül ha érdekel valami, kérdezz, válaszolni fog. Vagy esetleg kérj fogadóórát, akkor nyugodt körülmények között tudtok beszélni.
Kedves #2 , keress sürgősen fel egy pszichológust! 👌😉
"2.válaszoló:
Melyiknek van köze a férjedhez a két óvónő közül?magyarul melyik akarja magánbak megfogni a férjedet?
Vidd másik oviba. A leggyorsabban."
Szent isten, ilyen felfogást...😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!