Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Kislányom párszor mondta hogy sokszor kiabál velük az ovonéni!De már úgy jött haza hogy fél tőle,nem akar oviba járni!hozzáteszem hogy más anyukáktól is halottam hogy az ő gyermekük is ezt panaszkodta az ovonőre!
Volt aki már számon is kérte,de mindent letagadott!moat arra jutottam hogy holnap beszélek az ovónővel,mást sajnos nem tudok tenni!ti mit gondoltok?
2023. máj. 2. 21:06
1/9 anonim válasza:
Jól teszed, beszéld meg vele. De számíts arra, hogy most is hárítani fog. Ha nem történik változás, akkor a fenntartóhoz/igazgatóhoz fordulnék.
2/9 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy ha másnak letagadta, neked is le fogja. Szóval semmi értelme beszélned vele. Közösen, a többi panaszos szülővel összefogva kellene beszélnetek - a felettesével.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nekem is le fogja tagadni,de arra jutottam hogy meg fogom neki mondani ha továbbra is ezeket a panaszokat hallom akkor megyek az ovodavezetőhöz!
2023. máj. 2. 21:18
4/9 anonim válasza:
Én oda mennék elsőnek. Szülőnek tagad, szóval tudod, hogy ezen az úton nem jutsz előrébb.
6/9 anonim válasza:
Az ilyen helyzetekből soha nem lesz semmi. Az óvodavezető sem fog tenni semmit.
7/9 anonim válasza:
Többi ugyanígy panaszkodó szülővel együtt menni az óvodavezetőhöz.
8/9 anonim válasza:
Menj a feletteséhez és jelezd, hogy elkezdett félni a gyerek, derítsétek ki, ha történt bármi a csoportban. Én hasonló helyzetben kaptam a fenyegetőzést, hogy ha elégedetlen vagyok, el is vihetem a gyereket. Mondtam, hogy jó, menjünk a vezetőhöz, kérem hozzá a papírokat. Akkor megijedt kicsit az óvónő. A vezetőnek nem kezdtem vádaskodni, csak elmondtam, hogy problémák adódtak, ezért el akarom vinni a gyereket a lelki békéje miatt. Megkérdezte, miért (az óvoda hírnevét féltett) és elmondtam részletesen. Az óvónő neki is tagadott, de hosszas beszélgetés után a vezető hitt nekem és helyre tette az óvónőt. Nem mondom, hogy tüdni bündi lett, de hozza az elvárható hangnemet a gyerekkel szemben. A másik óvó néni viszont mindenben kárpótolja, imádnivaló és ezért hagyom itt a kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!