Túlreagaltam szerintetek? Ti mit tennétek a helyemben?
Nem orvosi ügyekben egyik s olyan szakképzett. Menj be az orvosi papìrral és tegyél panaszt, a fentartónàl is. Ez a minimum.
Engem is minden vacakért (pl lökdösődött a fiam stb) be tudtak hìvni,de érdekes amikor eltörték az orràt akkor 3 óràval később hìvtak,úgy,hogy akkor màr a mentőt is kihìvtàk egy óràja...
Hàt nem tették zsebre amit kaptak. Mentem is a fenntartóhoz.
Ez nagyon durva. Szóhoz sem jutok. Ez embertelenség kb. Nem is szívesen vinném ezek után oda vissza kb.
Egyáltalán nem reagálod túl.
Bocsánat, de... ezt döbbenten olvasom, pedig rendszeres válaszoló vagyok az oldalon, főleg gyermeknevelési kérdésekben.
Elnézést, de ki kell írnom most magamból, és nem szeretnék általánosítani, de: ez valami nagyon kicsi település (tanya?), vagy nagyváros (Budapest)?? Áh, ezt hagyjuk is... kicsit felidegesített a story, együtt érzek veled, kérdező...
Én nem értem... egyes szakemberek nem tudják, hol a kompetencia határuk??
Természetesen neked van igazad a kérdésben kérdező; őszintén mondom! Hacsak... hacsak nem arról van szó, hogy mivel olykor túloznak a kisgyermekek, néha kiszínezik az érzelmeiket, fájdalmaikat, esetleg nem egész nap (esetleg az oviban még nem erőteljesen) fájt a hasa. De hát az meg kiderülhetett volna ugyebár a pedagógussal való konzultációdból... Szóval a jelek szerinte egyértelműen neked van igazad, kérdező. Örülök, hogy nem lett nagy baj ebből...
Jelenleg mi az ábra? Jól van kislányod?
Egy óvodapedagógus.
Az egy dolog, hogy értesíteniük kellett volna.
De hogy ilyet mondjon a dajka a gyereknek, hogy nem mégy érte mert sír??? Ez nagyon durva, szegény gyerekben örülhetsz, ha nem generált állandósult szorongást az eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!