Mit jelent, hogy csinosan menjen a gyerek óvodába?
Holnap jön a Mikulás, kérték a csoportban, hogy csinosan menjenek a gyerek, de ne ünneplőben.
Gondolom farmer meg ing nem igazán jó választás, mert egész nap abban játszon?
Az én fiam még pici, nem ovis, de leírnám a gondolataimat 🙂
1. Ha ma szóltak, hogy holnap ebbe-abba menjen a gyerek, akkor így jártak. Nyilván ilyenkor már nincs idő venni/kölcsönkérni a tökéletes "csinos ruhát", abban megy, amilyen van neki.
2. Valószínőleg a fotózás miatt mondták, szóval én abban vinném, amiben szeretném látni a fiam a miku-fotókon. Ha az óvónőnek nem tetszik, amit ráadtam, akkor maximum húzza a száját, nem? :)
A karácsonyi fotózás már megvolt, szóval nem hiszem, hogy fotózzák őket.
Tegnap szóltak, de nagyon hónap eleje van, most nem tudtunk még csinos ruhát is venni neki, tegnap kapott overált is.
A tavalyi bölcsis piros, fehér csíkos rénszarvasos pólóját megtaláltam, még jó rá, a mikulásos pulcsiját sajnos nem találom. Szerintem ebben megy majd vagy a piros kockás ingben, majd reggelig meggondolom.
Lányom sötétzöld bársony szoknyában, krémszínű vastag harisnyában és krémszínű hosszú ujjú pólóban megy, fiam sötétkék hosszú ujjúban és krémszínű bársony nadrágban.
Semmi extra egyik se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!