Mennyi hiányzása lehet egy óvodásnak?
Gyermekem középsős már de még mindig sokat betegeskedik, mivel a bölcsis kistesójával felváltva hozzák haza a vírusokat/bacikat egymásnak.
Tudom az ovit kellene megkérdeznem. Meg is fogom, de vasárnap lévén, hátha hamarabb választ kapok itt.
Természetesen orvos által igazolt hiányzásra gondolok. Néztem az ovi házirendjét, ebben ez nincs meghatározva.
Van e olyan jogszabály, amely előírja, hogy az óvodaköteles gyermeknek hány % -ot lehet hiányozni egy tanévben. Bocsánat, máshogy nem tudtam megfogalmazni.Próbáltam kutakodni, de nem találtam rá számszerű választ.
Köszönöm szépen ha válaszoltok!
Óvodában nincs ilyen.
Pedig nem is lenne rossz: akkor nem is kellene halasztást kérni, egyszerűen csak túl sokat hiányozna és "évismétlésre" köteleznénk.
Most jól is jönne. 2 hónapja nem jár oviba a fiam és mist lesz aktuális a halasztás.
Bocsánat nevelési év.
Nem az orrfolyásra gondolok, mert az ilyenkor szinte állandó, még a felnőtteknél is.
Volt egy 1 hetes megfázása lázzal valamint egy 2 hetes hasmenése, most meg egy hétre kiírta a doki kötőhártyagyulladás miatt. Ezek fertőző betegségek és egyértelmű, hogy nem viszem közösségbe.
Csak előre félek, hogyha ez a tendencia lesz, sok lesz a hiányzása a nevelési évben. Persze az is lehet, hogy nem sokat lesz beteg.
Csak szeretném tudni, hogy mégis mik a határ esetek.
Köszönöm a válaszokat!
Mióta házi tejet iszik nem beteg a gyerek de tényleg hála a jo Istennek.. sok értékes enzim van benne ez segíthet nektek is..
Igaz tanyasiak anyósék és a férjem feji nagyon higiénikus , így van hogy főtlen isszuk egészségesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!