Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szólnátok ezért az óvónőknek...

Szólnátok ezért az óvónőknek vagy csak nekem fura ?

Figyelt kérdés
Kislányomért mikor megyek délután nagyon koszos,igaz az udvaron játszik ,de csupa homok mindene, még az arca is sáros,homokos a haja szanaszét áll ,borzas,nincs zokni a lábán úgy úgy van rajta a cipő.Az óvónők meg hagyják mert hogy játszik ,de engem ez nagyon boszant.
2023. szept. 16. 13:06
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szólok érte, bár ennyire azért nem koszosak. Viszont a buborékozásért már szóltam. Rengeteg ruháját tette tönkre, olyan foltokat hagy maga után, hogy mosás előtt nem látszik, utána pedig ilyen szürkés, barnás foltok jelennek meg és semmivel sem lehet kiszedni.
2023. szept. 16. 20:32
 32/33 anonim ***** válasza:
50%

Hát, azért ha ennyire koszos, ahogy írod, csak megemlíteném bent. Ez nem teljesen normális. Oké, hogy beleéli magát a játékba, jól érti magát, stb. Enyém is imád kint, hagyom pocsolyában ugrálni, sarazni stb, de nem keni az arcát, nem faleveles a haja és azért nincs egy marék homok sem benne. Határok vannak.

A zoknitéma nálunk is volt, állandóan levették róla, mondván kintre az nem kell! Gondolom piszkos zoknival nem akarnak foglalkozni, bentre nem jó, cserélgetni nem akarják. Haragudtam érte, sebesre dörzsölte olykor a bőr cipő.

Hány éves a kislány? Próbálj vele is beszélni, hogy kicsit szolidabban játsszon, figyeljen oda, annyira nem nagy elvárás.

2023. szept. 18. 07:28
 33/33 anonim ***** válasza:
75%
5 éves a kislány.Ergó jövőre iskolába megy.
2023. szept. 18. 07:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!