Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szólnátok ezért az óvónőknek...

Szólnátok ezért az óvónőknek vagy csak nekem fura ?

Figyelt kérdés
Kislányomért mikor megyek délután nagyon koszos,igaz az udvaron játszik ,de csupa homok mindene, még az arca is sáros,homokos a haja szanaszét áll ,borzas,nincs zokni a lábán úgy úgy van rajta a cipő.Az óvónők meg hagyják mert hogy játszik ,de engem ez nagyon boszant.
2023. szept. 16. 13:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
76%

Amiket először írtál, azokkal nekem semmi bajom. Játszott, és teljesen összekoszolta magát? Örülök, hogy így belefeledkezett. Majd megmosakszik játék után. Semmi baja nem lesz egy kis kosztól, sőt sok kosztól sem.

Amiket később írtál a hozzászólásodban, azokat sokkal inkább problémának érzem. Ha megoldható, elgondolkodnék az oviváltáson ezek miatt. Ha nem, akkor igyekeznék minél többet beszéltetni a gyerekemet az ovis élményeiről, hogy ha valami csúnyább trauma érte, azt kibeszélhesse, ne temesse el.

2023. szept. 16. 16:05
 22/33 A kérdező kommentje:
Igen tudom ,de nekem ez már csak a jéghegy csúcsa .Egy ovit felkerestem a nyáron nem tudták át venni .Holnap megyek oda ahová helyileg is tartozunk remélem át veszik.
2023. szept. 16. 16:09
 23/33 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem holnap hamem hétfőn megyek .
2023. szept. 16. 16:11
 24/33 A kérdező kommentje:
És érte már trauma is.Egyik kis barátja bekattant és négyszer verte el ököllel úgy hogy brfulladt az ílyedtsétől és úgy küldték haza mintha semmi nem lett volna .Csak másnap reggel szólt az óvónő ,hogy a gyerek szólt e hogy 4 szer verték el .Volt hogy öklét vágták szájba meg több gyerek verte egyszere mert be vitt egy játékot és nem adta nekik oda .És az óvónő utánna még le is cseszte hogy nem lehet bevinni játékot mindenért őt okolta persze más gyerek is visz be játékot.
2023. szept. 16. 16:27
 25/33 A kérdező kommentje:

ÉS ez mind az óvónők hibálya,mikor rákérdezek az a válasz sok gyerek van nem tudnak mindenkire figyelni ,nem látták, a gyerek meg hagyja magát.

De az sem ritka mikor az egyik óvónő 2 centire ordít a gyerek arcába vagy ruhajánál felemelve vágja a sarokba a gyeket nem az enyémmel csinálja de csoportársával igen.

Szóval nem minden óvónő azért nem tud figyelni mert sok a gyerek .

2023. szept. 16. 16:35
 26/33 anonim ***** válasza:
94%

Mese habbal...

Tipikus: bedobok valamit, amire sajnos nem harapnak rá, hát csavarok a történeten.

Ha igaz lenne, nem egy ártatlan hülyeséggel nyitott volna, hanem rögtön a bántalmazással.

Egyébként nem, nem zavar, ha koszosan kapom meg a gyereket.

Viszont ha bántanák, fix, hogy nem a kócos haj zavarna jobban.

2023. szept. 16. 16:37
 27/33 A kérdező kommentje:
Bárcsak az lenne.Most kezdek a nagy csoportott eddig nyugi van most még nincs bunyó ,most jelenleg ez zavar hogy csupa kösz idén még nem volt bunyó.Ha nem hiszed akkor ne olvasd.
2023. szept. 16. 16:40
 28/33 anonim ***** válasza:
89%
Mert pont a nagycsoportosokra jellemző leginkább, hogy tetőtől talpig koszosak. Kiscsoportban nem volt az?
2023. szept. 16. 17:28
 29/33 A kérdező kommentje:
Nem ennyire nem .
2023. szept. 16. 18:01
 30/33 anonim ***** válasza:
94%

Egy nagycsoportosnál előbb a gyereket kellene "elővenni", hogy hol a zokni, miért koszos...

Miért?

Mert egy év múlva az iskolában senki nem fogja helyette megmosni az arcát, megfésülni és a zoknit se fogja más a lábára húzni.

Egyébként kamu. Ha bántják a gyerekem, nem a koszon vekengek.

2023. szept. 16. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!