Szólnátok ezért az óvónőknek vagy csak nekem fura ?
Délután kint játszanak,amikor érte mégy? Vagy bent van a teremben ilyen koszosan? Nem mindegy.
A lányom ovijában a délelőtti homokozás után letusolják a lábaikat a gyerekeknek. Kell váltózokni is.
Délután meg mikor megyek érte,bent vannak.
Amúgy meg örülj neki! Ez azt jelenti, hogy a lányod jól érzi magát,egészséges, és tud játszani.
Bárcsak az én lányom koszolta volna össze magát vagy a ruháját egyszer is az oviban...Akkor legalább láttam volna,nem csak az óvónő ölében ül. Mert azt csinálta 4 évig (autista).
Szóval elhiszem, hogy bosszantó. De ez azt jelzi,hogy a lányod belemerül a játékba teljesen.
Esetleg annyit megtehetsz,hogy megkérdezed a lányod,úgy,hogy az óvónő is hallja, hogy "Mi történt kislányom,hogy így nézel ki,eltűnt a fésűd/zoknid, nincs víz/tükör az oviban?"
De mást nem nagyon tehetsz.
A mezítlábra cipőért szólnék, mert egészségtelen. Bár ebben a melegben én vittem szandált.
A gyerekkel meg kell beszélni, mit hogyan, mikor vegyen fel.
Nálunk külön benti és kinti nadrág van, de nem tartják ők észben melyik-melyik, a gyerek kell tudja.
Én pl kintre farmert adok, rövidet és hosszút és úgy tudja a gyerek, igaz már középsős
Mondjuk én nem örülnék ha koszosan találnám. Most nem arra gondolok, hogy van egy sárfolt a kinti nadrágon vagy nem patyolattiszta, vagy éppen akkor kimászva a homokozóból homokos, de maszatos arc ilyesmi nem oké.
A gyereket is el kell kezdeni tanítani viszont, hogy tisztálkododjon
Óvodában dolgozok
Én megtörlöm a gyereket ha koszos kajás az arcuk.Hajukat szintén meg igazítom. Engem is bosszantana ha a gyerekem folyton retkes lenne mikor mennék érte.Legutobb leette magát a kislány és lecseréltem a pólóját. Kérdezd meg hogy a gyereken miért nincs rajta a zokni amiben érkezett.Hova rakják a zoknit? miért veszik le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!