Emiatt hány napig nem vinnéd oviba a gyereket?
Most kezdte, 1 hét után kijött a nátha, láz (1,5 napig volt), most a 4. napon kezdte a köhögést, 2 napja rekedt is. Átlagosan amúgy 12 napig folyik az orra, de nem hajlandó normálisan kifújni, ha sűrű, így szívogatom neki, inhalálunk, Sinupretet kap.
Csütörtökön már nem ment oviba (ma vasárnap van).
Én itthon vagyok terhesen, táppénzen, szóval a gyerekfelügyelet nem jelent gondot.
Meddig tartanád otthon így? Ha a közérzete nem lesz rossz és nem igazán köhög, folyik az orra szerintem szerdán vagy csütörtökön viszem. Bár a csoport felen szintén beteg.
"Mert már nem félig beteg, azért. Konkrétan pörög, ugrál, játszik, semmi baja,"
Az én gyerekeim közel 40 fokos lázzal is pörögnek, ugrálnak, attól még betegek és nem mennek.
Egy gyereknél NEM mérvadó, hogy pörög, ugrál, látszólag "jól van", mert csak akkor fekszenek, ha a halálukon vannak.
Ja, hogy anyukának az idegeire mennek és löki be őket a közösségbe... az "más".
Otthon voltam SOHA nem vittem "félig" betegen, de kicsit betegen sem. Semmi értelme, mert legyengült immunrendszerrel alig megy, újból összeszed valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!