Ha egy kisgyerek rendszeresen nem akar enni az oviban de a viselkedése rendben van akkor milyen következményekkel kell számolni a szülőknek?
Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 13:37
1/24 anonim válasza:
Gyerekem se akart a bölcsibe, aztan szep lassan meg szokta. Türelem. Lehet ezzel tiltakozik beszoktatas idö alatt.
2/24 A kérdező kommentje:
Igen de ha a ,,lehet" opció nem történik meg akkor mi van?
Általában este szokott jól enni azaz annyit amennyit akar
2023. szept. 5. 13:54
3/24 anonim válasza:
Következmény? Ezt hogy érted?
Türelem kell, idő kell a gyereknek, ahogy az 1es is írja
4/24 A kérdező kommentje:
Óvoda ezt, hogy és meddig tolerálja?Nem èn vagyok és leszek türelmetlen hanem az óvoda előbb utóbb
Nekem az a lényeg igyon eleget bennt , itthon meg eszik .
Mondhatom nekik azt bennt?- ha nem eszik bennt akkor nem eszik ,nem tudok mit csinálni...
2023. szept. 5. 14:01
5/24 anonim válasza:
Az óvodát nem érdekli eszik-e bent, az se, hogy iszik-e.
6/24 A kérdező kommentje:
Ezt mint óvodai dolgozó mondod?
2023. szept. 5. 14:27
7/24 anonim válasza:
A mi óvodánkban annyi az elvárás, hogy meg kell kóstolni a kaját, ezt minden gyerek meg tudja tenni. Azt nem tudom, hogy mit csinálnak azzal, aki még erre sem képes, de "következménye" biztos nem lesz. Maximum szólnak neked, hogy tudj róla.
8/24 anonim válasza:
Ne stresszelj rà. Az én gyerekem is délelött napfényen él, délbe csipeget, délutàni szundi utàn jòl eszik. Én pontosan ilyen beàllitottsàgu vagyok. Ne aggòdj, ha gondd lesz az oviban majd szòlnak, a pedagògusok meg teszik a tölük telhetöt hidd el. Egyes vàlaszoló voltam
9/24 anonim válasza:
A kisfiamnak is van olyan csoporttársa aki csak vizet eszik, max kenyeret üresen. Türelmesek vele az óvónők, nem erőltetik, ha meg eszik vmiből, örömmel mesélik a szülőknek.
Otthon egyébként eszik rendesen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!