Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha most veszem meg a benti...

Ha most veszem meg a benti cipot oviba nem korai?

Figyelt kérdés
Most lesz lanyom ovis szeptembertol. Szerintetek korai ha most veszem meg a benti + oszi cipojet? Felek hogy aug utolso heteben a jokat elviszik
2023. aug. 10. 07:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

Örülök hogy jót nevettél 🤗

Nekem ez a tapasztalatom. Mindig nyár végén veszem meg a cipőket. Egyszer sem volt olyan hogy kinőtték volna év közben. 3 gyerekem van.

2023. aug. 10. 09:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Nyilván senki nem úgy veszi a cipőt senki hogy a körme már karistolja az cipő orrát.
2023. aug. 10. 09:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Az én lányom idén csak lábat növesztett :D 7 hónap alatt 3 méretet nőtt a lába. Én várok az őszi időjárásig az őszi cipők beszerzésével, majd veszek olyat, ami lesz.
2023. aug. 10. 12:11
 14/15 anonim ***** válasza:
82%
A fiam lába nem nőt 1 évig, gondoltam 1 számmal nagyobb bőven jó lesz, naná, hogy 2 számot nőtt 1 hónap alatt
2023. aug. 10. 12:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Tavaly kezdte a gyerekem az ovit, én is augusztusban vettem meg a benti szandált, nyárig jó volt neki a méret.

Most nyár elején vettem egy számmal nagyobbat a tavalyitól és azzal folytatja az óvodát.

Ha tudod a méretet és azért nagyjából sejteni fogod, h a méret elején vagy végén jár simán megveheted. Ha meg átnövi vagy akármi, ha jól tudom Deichmannba is 90napig indoklás nélkül visszavihezed? Persze ha nem használta :)

Én Elefanten szandàlt választottam, 1 évig teljesen jó volt neki. Szép, kènyeles, strapabíró.

Év közben is nyugodtan cserélhetsz bentit, senki sem tiltja. Az a lényeg, hogy legyen…

2023. aug. 28. 11:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!