Mondjátok,hogy nem csak én élem meg nehezen az ovi kezdést?🥺 Most megy majd szeptemberben először a lányom,de már ma is sírtam,hogy hogy fog hiányozni. Csak én vagyok ilyen "nyomi"?
#9- es.Nem tud később kezdeni,vagy nek is akarjátok?Nálunk a beszoktatás annyi,hogy első nap ott vagyok vele kb.másfél órát,második nap ő egyedül másfél órát,harmadik nap meg már megy ahogy kell.
#11 ez nagyon aranyos amit leírtál.Meg is könnyeztem.😢😢Biztos mi is megszokjuk,de borzasztó,hogy így rohan az idő. Még csak most született.
#10 ez annyira megható, amit írsz 😥
Bárcsak én is így éltem volna meg az anyaságot 😢
Erre vágytam de sajnos messze nem így alakult 😔
9 vagyok kerdezo isten ments orulok hogy volt hely szept elott szuletett par nappal. 1 ev mulva mehetne csak :) olyan varosban lakunk ahol a szeptemberi gyerekeket elutasitjak annyira nincs hely, agglomeracio. Nalunk a beszoktatas ket het osszesen elso 3 nap ket ora aztan kovetkezo 3 nap ebedig marad es igy tovabb vegul ott alszik. Raadasul tobb csoportban szoktatjak be es kb szept kozepetol indul hat gondolhatod... faraszto lesz.
11 en is megkonnyeztem 🥲
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!