Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mondjátok,hogy nem csak én...

Mondjátok,hogy nem csak én élem meg nehezen az ovi kezdést?🥺 Most megy majd szeptemberben először a lányom,de már ma is sírtam,hogy hogy fog hiányozni. Csak én vagyok ilyen "nyomi"?

Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 13:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#9- es.Nem tud később kezdeni,vagy nek is akarjátok?Nálunk a beszoktatás annyi,hogy első nap ott vagyok vele kb.másfél órát,második nap ő egyedül másfél órát,harmadik nap meg már megy ahogy kell.

#11 ez nagyon aranyos amit leírtál.Meg is könnyeztem.😢😢Biztos mi is megszokjuk,de borzasztó,hogy így rohan az idő. Még csak most született.

2023. aug. 3. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:
52%

#10 ez annyira megható, amit írsz 😥

Bárcsak én is így éltem volna meg az anyaságot 😢

Erre vágytam de sajnos messze nem így alakult 😔

2023. aug. 4. 10:25
 13/17 anonim ***** válasza:

9 vagyok kerdezo isten ments orulok hogy volt hely szept elott szuletett par nappal. 1 ev mulva mehetne csak :) olyan varosban lakunk ahol a szeptemberi gyerekeket elutasitjak annyira nincs hely, agglomeracio. Nalunk a beszoktatas ket het osszesen elso 3 nap ket ora aztan kovetkezo 3 nap ebedig marad es igy tovabb vegul ott alszik. Raadasul tobb csoportban szoktatjak be es kb szept kozepetol indul hat gondolhatod... faraszto lesz.

11 en is megkonnyeztem 🥲

2023. aug. 6. 07:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Értem! :)
2023. aug. 6. 09:47
 15/17 anonim ***** válasza:
10es minden tiszteletem a tiéd hogy meló és háztartás mellett még erre is jut időd
2023. aug. 6. 09:49
 16/17 anonim ***** válasza:
13 vagyok miert lettem lepontozva?
2023. aug. 7. 08:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom,én nem pontoztam senkit,se le,se fel...ez itt a gyakorin nagy divat.😏
2023. aug. 7. 15:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!