Mi lenne ez esetben e legjobb megoldás?
Van egy kiscsoportos lányom. Imádja a bogarakat. Itthon döglótt katica gyüjteménye is van. Minden bogár érdekli, szereti őket
Tegnap az oviba mentem érte, vörösre sírt szemekkel várt. Nem mondta el mi a baj. Az ovónő jött oda, hogy jólenne a gyereket megnevelném, mert nem ugy működik, hogy amit a gyerek akar az van, hanem szabályokat kell allitani, fegselmezni, büntetni.
Kérdeztem mi történt?
Semmi....
Otthon mondja a lányom, hogy talalt egy bogarat. Haza szerette volna hozni. De az ovónéni nem engedte, mert hogy a bogaras gyerekek idióták, ő ne legyen buta. Mondta neki a lanyom, hogy de anya megengedi. Erre fogta az óvónéni, kiszedte a bogarat a kezéből sugy, hogy szétfeszítette az ujjait és eldobta a bogarat.
A dadus a szomszedunk, ő is igazolta a törtenetet, hogy így volt.
Mélységesen felháborodtam ezen. Mi az, hogy idióta és bogaras a lányom? Meg hogy szétfeszítik a kezét?
Az önkormányzat az ovi fenntartója. Pontosabban a polgármesternő. Ha oda mennék panaszra, le se tojnák.
Én itt dolgozok a település sulijában. Nem szeretném másik oviba átiratni. De ez így nonsens.
Hagyjátok már békén nem döglött macskákat húz haza, hogy boncolgassa őket vagy babátzon velük. Rettenet, hogy milyen sterilek lettek az emberek.. nyamvadt bogarakat ne gyűjtsön istenem 😂😂😂
Nem tudsz mit csinálni az óvónővel sajnos, ő ott a hatalom. Az egyetlen megoldás talán egy kis erőszakos verbális ráhatás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!