Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mi lenne ez esetben e legjobb...

Mi lenne ez esetben e legjobb megoldás?

Figyelt kérdés

Van egy kiscsoportos lányom. Imádja a bogarakat. Itthon döglótt katica gyüjteménye is van. Minden bogár érdekli, szereti őket

Tegnap az oviba mentem érte, vörösre sírt szemekkel várt. Nem mondta el mi a baj. Az ovónő jött oda, hogy jólenne a gyereket megnevelném, mert nem ugy működik, hogy amit a gyerek akar az van, hanem szabályokat kell allitani, fegselmezni, büntetni.

Kérdeztem mi történt?

Semmi....

Otthon mondja a lányom, hogy talalt egy bogarat. Haza szerette volna hozni. De az ovónéni nem engedte, mert hogy a bogaras gyerekek idióták, ő ne legyen buta. Mondta neki a lanyom, hogy de anya megengedi. Erre fogta az óvónéni, kiszedte a bogarat a kezéből sugy, hogy szétfeszítette az ujjait és eldobta a bogarat.

A dadus a szomszedunk, ő is igazolta a törtenetet, hogy így volt.

Mélységesen felháborodtam ezen. Mi az, hogy idióta és bogaras a lányom? Meg hogy szétfeszítik a kezét?

Az önkormányzat az ovi fenntartója. Pontosabban a polgármesternő. Ha oda mennék panaszra, le se tojnák.

Én itt dolgozok a település sulijában. Nem szeretném másik oviba átiratni. De ez így nonsens.

2023. jún. 16. 13:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Úristen, mik mennek ott....
2023. jún. 17. 09:55
 12/12 talpalos válasza:
100%

Hagyjátok már békén nem döglött macskákat húz haza, hogy boncolgassa őket vagy babátzon velük. Rettenet, hogy milyen sterilek lettek az emberek.. nyamvadt bogarakat ne gyűjtsön istenem 😂😂😂

Nem tudsz mit csinálni az óvónővel sajnos, ő ott a hatalom. Az egyetlen megoldás talán egy kis erőszakos verbális ráhatás..

2023. nov. 14. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!