Milyen állapotú ruhákat adtok a gyerekre az oviba?
Most lesz ovis a kisfiam és kezdem át gondolni hogy mi kell majd.
Arra gondoltam veszek majd pár pepcos olcsóbb felsőt neki, ha foltos lesz akkor jó lesz itthonra. A férjem szerint az itthoniak is jók lesznek oviba, nem kell venni.
Amiket itthonra adok rá általában foltosak, vagy olyanok amiken nagyon megkopott már a minta ezért utcára nem adnám rá.
Ti adtok megkopott mintás, vagy kicsit foltos ruhát a gyerekre az oviba?
Kisfiamnak van külön ovis, itthoni, és "szép elmenős" ruhája is.
Az ovisok általában pepcos, kik-es ruhák, ha az oviban foltos lesz vagy kilyukad a nadrág pl. térdnél, akkor azokat fogom be itthoninak játszósnak.
Én azért figyelek rá, hogy miben megy. Attól, hogy gyerek és nem vigyáz annyira, még nem kell foltos-bolyhos-lyukas ruhában lennie.
Megmondom őszintén én itthonra sem adok rá nagyon elnyűttet, engem zavar.
Engedem sarazni, fűben fetrengeni, festeni stb, nem nézem, hogy juj milyen lesz a ruha, de ha olyan állapotban lesz, hát kidobom.
Nem vagyunk gazdagok, nem szórjuk a pénzt, szoktam használt ruhát is venni, de ami elhasználódott, attól megválunk, nem “jó lesz az még otthon”.
Amúgy, szerintem akcióknál nagyon is jó áron ki lehet fogni gyerekruhákat.
Én Pepcoval nem is próbálkozom, összemegy, tekeredik és a legtöbb irtó gagyi hatást is kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!