Adsz a bolcsiben-oviban tiszta, nem szakad, jo allapotu de foltos ruhat a gyerekre?
Nem! Max. otthon! Én sem veszem fel sehova a foltosat, csak otthonra. A gyerekre se adom rá!
De ez én vagyok!:)
én is épp ezen gondolkodtam....
nekünk is van egy csomó naci,amiből nem jön ki a folt.Én arra gondoltam,hogy ha olyan helyen van,akkor inkább varrok rá valami jópofa foltot.
de hogy válaszoljak is,nem szívesen adnék rá foltosat.
köszönöm a válaszokat!
sajnos, nem tudom eldönteni, mert utcára, sétálni, "menni valahova" én sem adom rá, de ahhoz, hogy őrjöngjenek a bölcsiben pont tökéletes és nagyon szuper állapotban van. Na mindegy, még vacillálok rajta:)
Hát, lehet, hogy igénytelennek tartotok, de mikor a 7 mackónadrágból egy hét alatt 3 jön vissza ételfoltosan, a térdén szinte pergamenszerűen lefejthető homokréteggel, akkor bizony nem érdekel, hogy ki mit szól, ha egy-egy folt benne marad. A pólókkal viszont annyit meg szoktam tenni, hogy mostanában (pláne nyáron, mikor ugye elsősorban világos színű ruhákat hordunk) csak egyszínű pólót adok rá, s ha nem jön ki a folt, kibatikolom. Így direkt foltos, mintás. Persze, ezt sem lehet a végtelenségig folytatni. A téli sötét pólókkal nincs ilyen probléma, mert azon szinte nem is látszik az ételfolt. Illetve volt már, hogy megkértem a gondozónéniket, hogy adják vissza rá ebédkor az előkét.
Utcára, rokonlátogatásra, hétvégi kirándulásra, de még a sarki kisboltba menet is természetesen én is folt nélküli ruhát adok rá, de a bölcsibe egy vagyonba kerülne az állandó ruhacsere. Mindezt úgy, hogy időnként folt nélkül eszik, időnként meg mint a kismalac. A szakadt, szétmosott ruhákat természetesen már én is csak itthon adom rá, s leginkább csak akkor, ha a kertben vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!