Vastagabb dzsekit adtok már ilyenkor a gyerekre?
2011. okt. 14. 19:15
2/9 anonim válasza:
Én még nem, most még szabadidő felsőt adok rá mellénnyel.
3/9 anonim válasza:
Nálunk ma nagyon hideg volt. Egy hosszú ujjú pmaut bodyra adtam volna egy hosszú ujjú felsőt + vékony kabátot, de meggondoltam, és csak a téli dzsekijét adtam rá, így gyorsabb volt :) Nem volt melege!
4/9 anonim válasza:
500.-Ft ez a dzseki??? hűűű, de kár, hogy már vettem 3500-ért :(
5/9 anonim válasza:
A törpére ma egy atléta hujjú felső és kardigán került, van egy székdzsekije, amit rá tudok adni vastagabb kardigánra is, de enyhe időben elég meleg, nem fújja át a szél.
6/9 anonim válasza:
Én ma atlétát+vékony hosszúujjút+kardiánt+mellényt adtam rá,de már volt rajta a bársonykabátja is. A télit még nem adom rá.
7/9 anonim válasza:
én bizony már ráadtam a télit, igaz, hogy elég vékonyan öltöztettem alá. Akkor kb. 9 fok volt kint.
8/9 anonim válasza:
Nem adok még rá ilyent, szerintem ez még azért sok lenne.
Egy vastag kardigán volt rajta ma délelőtt és délután is, alatta r.ujjú body és egy plüss h.ujjú felső.
9/9 anonim válasza:
szia,
én bizony ma már a téli kabátját adtam Rá!! 2 fok volt reggel!! amikor az idő megkívánja nem nézem, hogy az évszakhoz illő e ami rajta van!!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!