Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vastagabb dzsekit adtok már...

Vastagabb dzsekit adtok már ilyenkor a gyerekre?

Figyelt kérdés

Pl ilyesmi dzsekit lehet már ráadni?

[link]

2011. okt. 14. 19:15
 1/9 A kérdező kommentje:
2011. okt. 14. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Én még nem, most még szabadidő felsőt adok rá mellénnyel.
2011. okt. 14. 19:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk ma nagyon hideg volt. Egy hosszú ujjú pmaut bodyra adtam volna egy hosszú ujjú felsőt + vékony kabátot, de meggondoltam, és csak a téli dzsekijét adtam rá, így gyorsabb volt :) Nem volt melege!
2011. okt. 14. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
500.-Ft ez a dzseki??? hűűű, de kár, hogy már vettem 3500-ért :(
2011. okt. 14. 19:47
 5/9 anonim ***** válasza:
A törpére ma egy atléta hujjú felső és kardigán került, van egy székdzsekije, amit rá tudok adni vastagabb kardigánra is, de enyhe időben elég meleg, nem fújja át a szél.
2011. okt. 14. 20:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Én ma atlétát+vékony hosszúujjút+kardiánt+mellényt adtam rá,de már volt rajta a bársonykabátja is. A télit még nem adom rá.
2011. okt. 14. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
én bizony már ráadtam a télit, igaz, hogy elég vékonyan öltöztettem alá. Akkor kb. 9 fok volt kint.
2011. okt. 14. 20:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem adok még rá ilyent, szerintem ez még azért sok lenne.

Egy vastag kardigán volt rajta ma délelőtt és délután is, alatta r.ujjú body és egy plüss h.ujjú felső.

2011. okt. 14. 21:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

szia,

én bizony ma már a téli kabátját adtam Rá!! 2 fok volt reggel!! amikor az idő megkívánja nem nézem, hogy az évszakhoz illő e ami rajta van!!

Ági

2011. okt. 15. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!