Adsz a bolcsiben-oviban tiszta, nem szakad, jo allapotu de foltos ruhat a gyerekre?
Nekünk mondták az oviban, hogy a játszós ruhával kapcsolatban csak annyi kérnek a gyerek érdekében, hogy kényelmes legyen. Az ovinak hatalmas füvesített parkja és játszótere van, szinte egész nap kint őrjöngenek.
Ma reggel olyan melegítőt vittünk be, aminek a térdéből nem jön ki a fűfolt.
Igen. De ne a mocskos foltosra gondolj. Az, hogy van rajta egy pl. kakaófolt, amit nem tudtam kiszedni, nem gáz. Az oviban úgyis leeszi, leissza.
Mondok egy példát, paradicsomlevest esznek ebédre, mire délután hazaér, már annyira beleszárad a folt a ruhába, hogy nem tudom kiszedni belőle rendesen. Most azt a pólót dobjam el? Ugyanmár!
Nem színházba viszem a gyereket, hanem oviba, ahol még koszosabb lehet, mint itthon.
Nálunk semmi kikötés nincs az oviban a ruhát illetően, csupán annyi, hogy évszaknak megfelelő legyen.
Anyukám szerint be lehet adni. Attól még látszik egy ruhán, hogy mosva van és tiszta.
Egyébként tavasszal volt, hogy kijártak homokozni és bizony olyan koszos volt, hogy át kellett öltöztetnem ovis ruhából, otthoniba, hogy kocsival haza tudjam vinni. És ki sem jöttek a fekete föld-fűfoltok teljesen-tökéletesen.
Nem adtam rá egy új ruhát, tegye tönkre azt is. és aztán nyárra legyen egy tucat foltos, használt ruhánk. Hanem este kimostam és aztán ment ugyanabba, kicsit foltos nadrágban.
Kifejezetten foltosat nem, de kisebb pötyis ruhát igen. Tehát egy 20 forintos méretű zsírfoltos nacit nem, de ha egy 2 mm-es kimoshatatlan kakaófolt van rajta, akkor igen.
Láttam az oviban eléggé foltos ruhás gyerkőcöket is, ugyanolyan aranyosak mint a többiek és amúgy meg teljesen egyetértek a szüleikkel, ezeket kellene az oviban nyúzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!