Hol adjátok el /ha eladjátok/ a kinőtt de szép állapotú gyerekruhákat?
Leginkább Facebook csoportokban.
De néha sikerül Vaterán, OLX-en. De ez a ritkább.
A barátnőmmel összefogtunk és béreltünk asztalt az áprilisi bababörzére.
Játékokat, ruhákat, babás dolgokat (babafotel, csatos hordozó, tápszeradagoló meg ilyenek) is kiviszünk.
Ő már volt egyszer tavaly, én még sosem, hétvégén válogatok.
Koszonom
Esetleg nem tudja valaki,hogy hogyan lehet egy ilyen helyi adok veszek facebook csoportot lètrehozni? Illetve nem is az,hogy hogyan, hanem ezt bárki lètrehozhatja? Milyen kötelezettsègeknek kell eleget tenni?
Barki letrehozhatja.
Lehet en vagyok a peches, de a face-en egy eve nem tudok eladni semmit, pedig tobb szaz kinott ruhank van, s 5-6 csoport tagja vagyok...
Szerintem írd be a facebook keresőbe a saját lakhelyed vagy a legközelebbi nagyobb város (de vigyázz mert oda is kell juttatni a ruhát) nevét és pl.csere-bere, adok-veszek... ilyeneket, biztosan hoz ki néhányat ezek általában zárt csoportok ami azért jó mert aki nem tagja és ismerősöd nem tud csemegézni az eladó és kinőtt ruháidon, dolgaidon.
Én ilyen oldalon adok el szinte mindent és veszek is újabbakat a gyerkőcöknek, van hogy cserélek. Azért is jó, mert anyukákkal ismerkedünk, néhány szót beszélgetünk és a legközelebbi adás-vétel már simán megy, tudjuk hol lakik a másik, hol dolgozik, milyen korú,nemű gyereke van... szóval ismerkedésre is van mód.
Eddig a teszveszen próbálkoztam,de az a tapasztalatom,hogy amint megveszel egy új ruhát,és hazavized,abban a pillanatban elveszti az értékét.
Ma mindenki ingyen akar mindent.
Épp tegnap vettem viszont nagyon szuper használt ruhákat az olx-en egy anyukától.Találkoztunk,megnézhettem a ruhákat.
Ezen felbuzdúlva én is feltettem a kisfiam kinőtt márkás (h&m,c&a-s) ruháit,hátha....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!