Melyik bolthálózat forgalmazza az Impidimpi gyerekruhákat? A Lidl vagy az Aldi?
Figyelt kérdés
Lányom kinőtte az esőnadrágját, szeretném megnézni, hogy esetleg kapható e most, de nem emlékszem, hogy melyikben keressem.
Köszönöm
#impidimpi
2012. szept. 18. 14:58
1/8 anonim válasza:
A Lidl-ben lupilu márka van. Épp tegnap vásároltam be ott gyerek cuccokból és volt esőnadrág is.
2/8 anonim válasza:
Aldi, pont ma jött a reklámújság.
3/8 anonim válasza:
Az Impidimpi az Aldi márkája.
Béleletlen esőnadrág és esőkabát most a Lidlben van. Az Aldiban ugyanez thermobéléssel van (6000 Ft).
4/8 A kérdező kommentje:
Jaj, nem is gondoltam volna, hogy ennyi hozzáértő anyuka van, köszönöm szépen:))))
Én a béleletlen változatot szeretném megvenni, kb. 104-110-es méretben.
2012. szept. 18. 15:17
5/8 A kérdező kommentje:
Még annyit kérdeznék, hogy a Lidl-ös béleletlen nadrág külön is kapható, nem tudjátok? Mert a kabát rész még bőven jó a lányomra, csak az alsó lett rövid.
2012. szept. 18. 15:20
6/8 anonim válasza:
Az újságban most akciósan bélelt, kapucnis felső van, 62-104-es. De a boltban lehet, hogy van olyan is amilyet szeretnél :-)
7/8 anonim válasza:
Igen, külön lehet kapni a Lidlben a nadrágot és a kabátot, mindkettő olyan 2400-2600 ft körül van. De siess, mert már múlt hét óta lehet kapni és ezeket mindig elkapkodják :-)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül a vaterán leütöttem 2500-ért egy béleletlen esőoverált. Itt van tőlünk 5 km-re, még messze sem kell mennem érte.
2012. szept. 19. 00:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!