Ti mit tesztek a még szép állapotban lévő, de kinőtt gyerekruhákkal?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 09:04
1/14 anonim válasza:
Én eltettem a lányom ruháit. Szerencsére! várom a második babát! De sok olyan ember van aki eladja miután a gyerek kinőtte, viszont akkor később ha lesz másik baba, akkor meg kell venni, és lehet nem ez a legjobb megoldás.
3/14 anonim válasza:
Eltettem..az elsőnél sok uniszex picit vettem mert előre gondolkodtam.. első lány lett,a második fiú :) Szeretnénk egy 3. babát is és utána már szépen értékesítem a ruhákat.
4/14 anonim válasza:
elteszem, remélem lesz még babánk :)
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat aranyosak vagytok. Az a baj, hogy elajándékoznám, ha születne egyetlen lány is mostanában a családban vagy az ismerősök között, de sajnos - nem tudom miért :) - csak fiúk születnek. Nekem két lányom van. Mi is szeretnénk harmadikat, csak kicsit később. Pici a lakás, már így is olyanok vagyunk mint egy "raktár". :)
2013. okt. 16. 09:22
6/14 anonim válasza:
Eladom bababörzén. Nem tervezünk 2. gyereket, így csak a helyet foglalja.
7/14 anonim válasza:
Eladok mindent ami már nem kell,mert biztos hogy nem tervezünk második gyereket.
8/14 anonim válasza:
ha alig fértek, miért nem viszed le a tárolótokba? babaruhát csak nem lopnak tán...
mi is egyébként elraktuk, mert titkos vágyunk még egy baba. de az én nagyszüleim pl úgy megőrizték a mi kisruháinkat, hogy volt olyan amit még a lányom is tudott hordani. a cipőimet is ráadtam, mikor jó volt rá:-)
9/14 anonim válasza:
Sajnos lopnak már mindent...egy ismerősöm szárítójáról a kisgyerek kedvenc plédjét lopták el. ezen kivül hallottam már hogy babakocsit vittek el...eladják :/
10/14 anonim válasza:
Én eltettem őket, most a második kisfiunk használja. Nem tervezünk több gyereket, viszont a családban és a barátoknál nemsokára sok pici fog születni, így nekik ajándékoztam őket. ha nem tudtam volna kinek adni, akkor Máltainak, vagy valamelyik segélyszervezetnek adtam volna.
OFF: 9-es, nagyon szomorú, amit írtál, hogy még a babatakarókat is ellopják manapság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!