Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Tényleg minden ovis köhög...

Tényleg minden ovis köhög most kb?

Figyelt kérdés

Lányom ment 3 hetet egyben oviba végre, erre múlt héten már csak hétfő kedd szerda, szerda estére már köhögött, csüt-péntek otthon maradt, hétvégén már nem köhögött. Most ment hétfő kedd, ma reggel már megint eléggé köhög. Semmi más baja nincs ezen kívül. Bevittem ma mert dolgoznom kell,a kollegám szabadságon van, elég hülyén jönne ki ha én se menné megint, de aggódok kicsit mit szólnak

Barátnőm azt mondja minden gyerek köhöh ilyenkor kb. Ez tényleg igaz? Jó, folyosón én is hallom sokszor.

2023. febr. 22. 07:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
Nálunk kb 16 an voltak kiscsoportban most, hát 10en biztos kohognek, amennyit az öltözőben láttam.
2023. febr. 22. 11:21
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Az enyém nem köhög
2023. febr. 22. 12:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én az ovi első 3 évében nagyon figyeltem erre, de most az utolsó évre nekem is rá kellett jönnöm, hogy magunkat szivatom. Mindenki köhög. Mindkét gyerekem kruppos. Az első őszi roham után tavaszig köhögnek, hol napi 1x, hol sűrűbben. Amíg tart egy betegség - tehát folyamatos orr folyás, köhögés, alvás nehézség, addig itthon vannak, de visszamaradt köhögéssel nem tartjuk itthon őket, sőt az óvónők is tudják nálunk, hogy ez úgymond természetes. Tavaszig ritka az, amikor valaki köhögés nélkül van nálunk. Hála a jó égnek most már a sima köhögés nem igényel otthonlétet és táppénzt.
2023. febr. 22. 12:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Az enyémek kohognek és nem járnak masodik hete. Az egész úgy kezdődött, hogy majdnem egy hétig 40 fokos lazuk volt aztan jött a köhögés, ami még tart. A gyerekorvosunk azt mondta nagy valószínűséggel influenzásak. Sok igazolt eset van mostanában.

Én még egy hetet nem viszem őket, babysitter lesz velük a héten mert kirugnak lassan anyut voltak már betegek.

2023. febr. 26. 18:20
 15/20 anonim ***** válasza:
annyit* nem anyut
2023. febr. 26. 18:21
 16/20 A kérdező kommentje:
Nekem is kidőlt végül, csütörtökön már nem ment, a papa volt vele csütörtök pénteken. Már egész jól van szerencsére, kb semmi baja, de szerdáig még itthon lesz, mert home officet kértem.
2023. febr. 26. 18:31
 17/20 anonim ***** válasza:
71%
Nem.jár közösségbe olysnkor ki nem visszük más ne legyen beteg ő pedigmeggyógyuljon
2023. febr. 26. 18:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor jobbulást nektek is. Nem lett laza? Én meg ilyen betegnek nem láttam a gyerekeimet. Borzalmas volt. (14)
2023. febr. 26. 18:37
 19/20 A kérdező kommentje:

Hőemelkedés volt csak, 37.5

De szerda este annyira köhögött, hogy 2x hányt tőle, ilyen még nekünk sem volt, nagyon megijedtünk, az ügyeletet is felhívtuk. Nekünk nagyon ritkán lázas, talán 2x volt az életében, nekünk mindig ezek a csúnya köhögések vannak.

Jobbulást nektek is

2023. febr. 26. 18:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Szegény. Nálunk is volt hanyas sajnos, de inkább a gyógyszer miatt és nem a betegség miatt. Nekunk ikreink vannak, eleve kicsit korábban születtek, mindig nehezebben küzdöttek meg ezekkel.. Szoval.. egyik (fiú) kezdte aztán 2 nappal később követte a másik (lány) A fiunk már csak köhög de brutálisan. Ő asztmás is, puffolni kell neki állandóan több féle gyógyszert, hogy ne fulladozzon... a lányunk meg kruppos, szóval nem volt egyszerű hetünk. Ami talán segít az az inhalalas, de még mindig a száraz köhögés megy, szóval nem tudom mennyi ideig kell még maradniuk itthon ahhoz, hogy teljesen jól legyenek.
2023. febr. 26. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!