Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Minden ruhaba belevasaljatok/r...

Minden ruhaba belevasaljatok/rajzoljatok az ovis jelet?

Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 19:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Amit tervezek oviban ráadni
2020. júl. 17. 19:10
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen ugy ertettem. De van olyan, h ovis ruha meg nem ovis ruha?
2020. júl. 17. 19:11
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Amiről tudom, hogy az oviban lesz rajta, abba igen.
2020. júl. 17. 19:11
 4/16 A kérdező kommentje:
Koszi; akkor nem uszom meg😀
2020. júl. 17. 19:12
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Igen, mindenbe raktam. Viszont én nem vasalgattam meg varrtam, hanem olyan matricát vettem, ami ilyen “gekko” matrica. A belső címkére kell ragasztani, teljesen mosásálló, még a cipőkbe és szandiba is raktam, mindenhol kibírta.
2020. júl. 17. 19:17
 6/16 A kérdező kommentje:
En is azt neztem, a gekkot. Meg esetleg amiben nem olyan a cimke, oda vasalos. Akkor a gekko temyleg birja? Szaritogepet is?
2020. júl. 17. 19:18
 7/16 anonim ***** válasza:
61%
Én egyikbe se írtam bele sosem a nevét és nem is tettem bele semmilyen jelet. Egyedül a tornazsákon, kis táskán, uzsis dobozon, ilyeneken volt rajta a jele, no, meg a cipőkön. De a ruhákba én sosem tettem jelet. Le nem vették róla, tudta, hogy melyik a sajátja, a váltóruha, cipő pedig a jelével ellátott zsákban volt. Soha nem veszett el semmilyen ruhája, cipője, soha nem keveredett el máséval.
2020. júl. 17. 19:25
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Gekkot használtunk mi is, de szárítógépet nem bírta.

Végül ruha fillccel mindenbe belerajzoltam.

2020. júl. 17. 19:26
 9/16 anonim ***** válasza:
74%

Dehogy. Csak a nagyobb darabokra tettem címkét (overál, kabát, esőcucc, pulóver, bakancs), plusz a váltóruhára, ami a zsákba került. Minden pólóra, bugyira... eszem ágában sem volt.

Gekkót használtunk első évben mi is, de nem aléltam el. Használati útmutató szerint ragasztottam, de már rengeteg lepotyogott. Hol a mosógép dobjában, hol a szárítógép szűrőjében bukkan fel.

2020. júl. 17. 19:29
 10/16 anonim ***** válasza:
82%

Minden olyan cucc címkéjre rárajzoltam a jelet, amiben ment oviba

Kérték is az óvónők!

2020. júl. 17. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!