Jövőre lesz ovis a lányom, ilyen helyzetben mi a teendő?
Napi 4 órát "kell" bent lennie.
De pl. nalunk engedték kiscsoportban a napi 3 napot. 2 napot igazoltunk.
Nálunk annak sem örültek, hogy felvetettem, 4 napot ott aludna, és pénteken elhozom délben. Nem jó a gyereknek se, ha nem jár rendszeresen, lemarad programokról, foglalkozásokról.
Ha szabad vagy, vidd reggeli után, és menj érte délben, ha akarod.
#5 Nálunk akkor akadnak ki, ha az otthon levő anyukák nem viszik el ebéd után a gyereket.
Az én gyerekem akart az oviban aludni, meg is jegyezték, hogy nem viszem el ebéd után.
Hétfőtől péntekig vinni kell. Az ovi nem gyerekmegőrző, hogy csak akkor visszük, ha dolgunk van. Kötelező járni. Nálunk igazolást is kérnek, ha hiányzik a gyerek. Nálunk is van egy anyuka, aki pénteken elhozza ebéd után az amúgy ott alvós lányait és nálunk is húzták az elején a szájukat az óvónők.
Jó lesz neki a rendszer, hidd el. Délelőtt foglalkozások vannak, nem jó ha ezeket kihagyja.
Az elején elhoztam ebéd után a lányom. De annyira szerette, hogy kérte, hogy ott aludhasson.
Soha nem fog beszokni ha csak heti ket nap viszed...
Inkabb vidd minden nap es ebed utan menj erte.
Nalunk kiscsoportban nem szolnak amugy azert ha hetente tobbszor “csakugy” hianyzik a gyerek, de nem tesz neki jot az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!