Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Zárkózott anyukaként óvodai...

Zárkózott anyukaként óvodai beszoktatás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeptemberben ovi de én már most szorongok hogy mi lesz a beszoktatáson!

Nem nagyon jártunk közösségbe sőt a közösség kimeríti anyukámékat és a párom anyukájàt…

Utálok másokkal beszélgetni is , gondolom a beszoktatáson mind a többi anyukával és gyerekkel kell ismerkedni

Ki hogy oldotta meg zárkózottként ?

#beszoktatás #Zárkózott anya
2023. jan. 16. 12:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Most te kezded az óvodát,vagy a gyerek?
2023. jan. 16. 13:18
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kell másokkal beszélni, a háttérből is lehet figyelni az eseményeket. Max az óvónővel, dehát vele a későbbiekben is kell majd kommunikálni. A gyerek szépen eljátszik, ismerkedik az új környezettel és a gyerekekkel.
2023. jan. 16. 13:41
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem egy színpadi fellépés vagy teljesítménymérő feladat. Senkit nem fog érdekelni, hogy "bénázol-e", mert mindenki a saját gyerekére figyel a gyerekek meg egymásra. De tényleg ijesztő lesz a gyerekednek az ovikezdés, ha átveszi ezt a szorongást tőled.
2023. jan. 16. 13:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Kár ezen ennyire aggódni, nálunk pl nem is volt beszoktatás. Nem kellett ott ülni és ismerkedni se, az óvónőket meg még a júniusi szülőin megismertük.
2023. jan. 16. 15:43
 15/21 anonim ***** válasza:
92%

Nem neked kell feloldódni, játszani :D

En 2 napig reggeltől délig ott ültem a sarokban, néma csendben. Ennyi volt.

2023. jan. 16. 16:37
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
9. Nem azzal van baj ha valaki zárkózott vagy antiszociális, hanem a megfelelési kényszerrel, amit pont az ilyen rosszindulatú, agyatlan emberek generálnak.
2023. jan. 16. 18:36
 17/21 anonim ***** válasza:
8%

16

Még mindig aszociális, antiszociálisak a bűnözők meg az ilyen hajlamú emberek. Tanuljátok már meg.

2023. jan. 16. 18:42
 18/21 anonim ***** válasza:
37%
16-os, azért olyan szinten szorongani, hogy úristen, valamelyik anyuka esetleg hozzászól a beszoktatáson, az már a mentálisan nemnormális kategória, több mint szimpla antiszocság.
2023. jan. 16. 18:56
 19/21 anonim ***** válasza:
65%

18

Ezt nem te fogod eldönteni, hanem a betegség leírása.

2023. jan. 16. 20:57
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"gondolom a beszoktatáson mind a többi anyukával és gyerekkel kell ismerkedni"

Nem, nem kell. Sőt, az óvónő adott pár papírt, hogy töltsem ki, a gyereket meg hagyjam, hogy ők terelgessék az óvodai élet felé. Tulajdonképpen 1x álltam fel a sarokból, mikor a gyerekem nem mert a játekos polchoz odamenni, és engem kért, hogy kísérjem oda.

A csúsztatott beszoktatás miatt más anyuka ott se volt.

Ha kérdeztek, válaszoltam. Amit tudnom kellett, óvónőtől megkérdeztem mikor indultunk haza. És ennyi.

Illetve ott első napokon pár kisgyerek engem is óvónőnek gondolt, vagy 2 gyerekkel beszéltem pár mondatot, de inkább csak őket kellett meghallgatni. :)

Azóta is csak hébe hóba szólok a többi anyukához, hiszen mindenki el van foglalva reggel is, delután is a saját gyerekével, öltöztetjük, meg a gyerekhez beszélünk, nem egymással traccsolunk.

2023. jan. 17. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!