Zárkózott anyukaként óvodai beszoktatás?
Sziasztok!
Szeptemberben ovi de én már most szorongok hogy mi lesz a beszoktatáson!
Nem nagyon jártunk közösségbe sőt a közösség kimeríti anyukámékat és a párom anyukájàt…
Utálok másokkal beszélgetni is , gondolom a beszoktatáson mind a többi anyukával és gyerekkel kell ismerkedni
Ki hogy oldotta meg zárkózottként ?
Nem neked kell feloldódni, játszani :D
En 2 napig reggeltől délig ott ültem a sarokban, néma csendben. Ennyi volt.
16
Még mindig aszociális, antiszociálisak a bűnözők meg az ilyen hajlamú emberek. Tanuljátok már meg.
18
Ezt nem te fogod eldönteni, hanem a betegség leírása.
"gondolom a beszoktatáson mind a többi anyukával és gyerekkel kell ismerkedni"
Nem, nem kell. Sőt, az óvónő adott pár papírt, hogy töltsem ki, a gyereket meg hagyjam, hogy ők terelgessék az óvodai élet felé. Tulajdonképpen 1x álltam fel a sarokból, mikor a gyerekem nem mert a játekos polchoz odamenni, és engem kért, hogy kísérjem oda.
A csúsztatott beszoktatás miatt más anyuka ott se volt.
Ha kérdeztek, válaszoltam. Amit tudnom kellett, óvónőtől megkérdeztem mikor indultunk haza. És ennyi.
Illetve ott első napokon pár kisgyerek engem is óvónőnek gondolt, vagy 2 gyerekkel beszéltem pár mondatot, de inkább csak őket kellett meghallgatni. :)
Azóta is csak hébe hóba szólok a többi anyukához, hiszen mindenki el van foglalva reggel is, delután is a saját gyerekével, öltöztetjük, meg a gyerekhez beszélünk, nem egymással traccsolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!