Félek h fiam nagyon nehezen fog oviba beileszkedni nagyon nem beszél sőtt egyáltalán. Hozam ragaszkodik nagyon én vagyok az aki születés otta nagyobb részt egyedül nevelte Mi lessz ha egy idő múlva se megy a beszoktatas?
Figyelt kérdés
2022. aug. 6. 00:10
1/8 anonim válasza:
3 évesen már kéne beszélni. Mit mond az orvos, védőnő? Értelmileg rendben van?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem mindenki beszél ilyenkor még védőnő mondta
2022. aug. 6. 07:48
3/8 anonim válasza:
Ha egyáltalán nem beszél, az nem normális. Mondom ezt 3 éves, (egyelőre) nem beszélő autista anyukájaként.
Szobatisztasággal mi a helyzet? Megérti amit mondatok neki?
Ha a védőnő nem partner, akkor a gyerekorvossal kell beszélni.
4/8 A kérdező kommentje:
Szobatiszta éjjel sincs baleset sose
Mindent megert
Beszélt ő pár szót de már ase mondja
Aszonta csoda történhet oktoberig
2022. aug. 6. 08:09
5/8 A kérdező kommentje:
Szobatiszta éjjel véletlen baleset nincs illetve nappal se így akartam irni
2022. aug. 6. 08:10
6/8 anonim válasza:
Hát az írásmódodból ítélve sajnos lesznek itt még gondok.
Elhiszem, hogy neked a védőnő valami marha nagy szakembernek tűnik, de szerintem fejlesztő szakemberhez kellene vinni a gyermekedet. Pláne ilyen családi háttérrel.
7/8 anonim válasza:
Az oviban nem feltétel, hogy beszéljen. Lányom sem beszélt, más se a csoportból, de így is jót játszottak. De azért nem annyira oké, ha egy 3 éves nem beszél. Én két és fél éves korától vittem fejlesztésre. És most nem látok rajta nagyobb gondot, de az iskolában lehet másképpen lesz, mert pl. nem jegyzi meg a szavakat, nem érti a mesét. Azt nem lehet tudni, hogy viseli majd a fiad az ovit. Vidd ki játszótérre, hogy szokja a többi gyereket.
8/8 anonim válasza:
A helyesírás mit mond a családi hatterrol áruld már el?
A fejlesztő szakemberek meg csak annak tűnnek marha nagy szakembernek akinek nincs fogyatékos gyereke ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!