Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodában miért nem engednek...

Óvodában miért nem engednek bevinni otthon sütött süteményt/tortát?

Figyelt kérdés

Pl. szülinapi ünnepségekre, óvodai bulikra, stb

Több helyről hallottam h nem engedik csak boltit. Mi a különség? Az otthoni miért nem jó? Nem bíznak a szülőkben?

2020. júl. 27. 19:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%

Nem bíznak. Valahol jogos. Ok, te tudod magadról, hogy tiszta a konyhád, de ez igaz a 20 másik családra is, akinek a gyereke a csoportba jár? Lehet olyan család egy csoportban, akinek a sütijéből te sem ennél.

És az összetevők sem követhetők vissza.

2020. júl. 27. 19:51
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem bíznak a szülőkben és igazuk is van, én se akarnám, hogy x gyerek anyja csinálja a sütit, lehet, hogy egyáltalán nem tart be semmilyen higiéniai szabályt.
2020. júl. 27. 19:52
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Hatóságilag tilos.
2020. júl. 27. 19:55
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen jogos, nem tudhatod, hogy nem-e túr bele a seggébe, orrába utána kezet mos-e, megnyalogatja-e a kanalat amivel kevergeti, tiszta-e a konyhája, milyen alapanyagot használ. Vagy mondok durvábbat, mi van ha van egy kattant szülő aki mondjuk hashajtót tol bele vagy valami mérgezőt csak mert szar napja van, hallottunk már ilyet a hírekben. Nem vagyok pranoiás de sosem tudhatod, hogy ki bolond a 4 fal között...
2020. júl. 27. 19:59
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Hűha... Ez még velem történt meg kisiskolás koromban, de egy szülő által hozott sütiben hajszálat találtam. Olyan undorító volt, brrr...
2020. júl. 27. 20:02
 6/15 anonim ***** válasza:
75%

"Teljesen jogos, nem tudhatod, hogy nem-e túr bele a seggébe, orrába utána kezet mos-e, megnyalogatja-e a kanalat amivel kevergeti, tiszta-e a konyhája, milyen alapanyagot használ."

Mondjuk ezek egy curászdában is előfordulhatnak. Olyan étteremben voltam tanuló szakács, ahol volt cukrász rész is és bizony láttam érdekes dolgokat.

2020. júl. 27. 21:01
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk akkor ennyi erővel a bolti/cukrászdai sütiket/tortákat se vigyük be, mert azt is ki tudja milyen módon készítették el, mennyire volt tiszta a cukrász keze, a kanál, fakanál stb stb.
2020. júl. 27. 21:12
 8/15 anonim ***** válasza:
43%

Ott a pont a 6-7-nél. Ki tudja mik folynak egy cukrászdában is, mennyire tiszta és megbízható az elkészítés...

Konyhán már dolgoztam, hát hadd ne mondjam mik voltak ott.

Egy cukiban is lazán turkálhat a cukrász az orrában, lehet piszkos a keze, a tál, a kanál és társai.

2020. júl. 27. 21:14
 9/15 anonim ***** válasza:
63%
Nálunk boltit sem lehetett.
2020. júl. 27. 21:16
 10/15 anonim ***** válasza:
46%
Alapbol hulyesegnek tartom, h minden gyerek tortat visz a szulinapjara. Minek??? Aztan mehet a licit, h Pistikenek ilyen olyan a tortaja, Morickanak meg amolyan. Most megy oviba a gyerek, de mar most kiraz a hideg az ilyen dolgoktol.
2020. júl. 27. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!