Óvodában miért nem engednek bevinni otthon sütött süteményt/tortát?
Pl. szülinapi ünnepségekre, óvodai bulikra, stb
Több helyről hallottam h nem engedik csak boltit. Mi a különség? Az otthoni miért nem jó? Nem bíznak a szülőkben?
"itthon meg számtalanszor előfordul hogy ... kutyaszőrt bányászunk ki az ételből"
:-OOO
Van olyan ovi, ahova tortát sem lehet vinni, csak sós rágcsát vagy kekszet, péksütit.
Igazából egyetértek azokkal, akik a cukrászdás problémát hozzák fel, én romlott sütit is hoztam már sajnos egy-két helyről meg tényleg meredek tud lenni a konyhai higiénia. De hát valahol meg kellett húzni a határt, aztán vannak ovik, akik még ezen is szigorítottak. Meg a cukrászdát, áruházat felelősségre lehet vonni, ha baj van.
Mondjuk azt én azért nem mesélném büszkén, hogy az otthoni sütibe rendszeresen haj meg állatszőr kerül és ne állítsuk már be ezt általánosnak, mert ez szimplán igénytelenség vagy folyamatos figyelmetlenség. Egyszer-egyszer persze megesik, de rendszeresen?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!