Veletek is kifizettetik, ha a gyerek nem tud fejlesztésre menni?
Az óvodában régóta nyomasztanak, hogy vigyem mindenféle fejlesztésre a gyereket. Jár már amúgy focizni, mert azt szereti, meg tornázni (általános típusú torna), aztán elkezdett rajzolni-agyagozni, és most mozgásfejlesztő kellene. Természetesen ezt az óvoda nem biztosítja. A mozgásfejlesztés 6000 Ft/alkalom, kettőt javasolnak egy héten, ez közel 50 ezer lenne egy hónapban, ezt már nem bírom, így egy alkalommal járna hetente.
De most kaptam levelet, hogy előre kell fizetni a havi alkalmakat, és ha hiányzik, azt nem térítik vissza, mert nekik attól ugyanannyi a kiadásuk.
Nekem viszont ezzel az a bajom, hogy idén is sokat hiányzott betegség miatt az oviból, és biztos kiborulok, ha a semmire fizetek ki ennyi pénzt.
Az összes többire ha nem tud menni, ott nem fizettetik ki. (Pedig azok közül pl. a rajzolós nem is csoportos, hanem egyéni, és nyilván a csoportosnál is ugyanúgy készülnek - pl. foci -, ha eggyel-kettővel-hárommal stb. kevesebben vannak.)
"Ha nem akarod hetente kétszer vinni, akkor megkerdezed, van e lehetőség heti egyre, ha pedig nincs, akkor vagy nem viszed, vagy viszed kétszer." Jaj. Tényleg? Ez nekem is eszembe jutott, ezért írtam, hogy eleve csak hetente egyszer menne.
Nem ez volt a kérdésem.
Nyilván ha te sem kapnál betegállományra pénzt, az is rendben lenne, ugye?
Ha nem, akkor meg is van a válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!