Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Délutános óvónő teljes állás?

Délutános óvónő teljes állás?

Figyelt kérdés
Óvónőkhöz szól a kérdésem : a délutános óvónő az teljes állásban dolgozik? Tehát annyit ér a munkája, mint más munkahelyen a nyolc órás? Fizetésben is annyi? Pontosan hogyan alakul a munkaideje?
2022. nov. 9. 14:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"Hát akkor ne jelentsd ki, hogy nincs olyan."

Azt nem ő írta hanem én.

És továbbra is fenntartom. Ilyen munkakör nincs. Papíron a kolléganőd is tuti hogy "normál" állásban van, az egy dolog hogy a vezetővel és a társával meg tudja ezt beszélni.

De, mint kiderült, a kérdező nem is óvónő lesz, hanem ped.aszisztens.

Kérdező:

Nem fogsz annyit keresni mint egy óvónő, mivel nem az leszel.

Az óvónői állás diplomához kötött, 3 éves főiskolai képzéssel.

A pedagógia asszisztens pedig egy 4 hónapos OKJ-s képzés. Elvileg nem is lehetnél egyedül a gyerekekkel, csak az óvónő munkáját segíthetnéd - de hát a kényszer ( az óvónő hiány) ilyen megoldásokat szül.

2022. nov. 9. 18:37
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
11. Döntés van arról, hogy délután ped. asszisztens is lehet a gyerekekkel, ha mincs óvónő. Kb. 2 éve jött ki a szabályozás.
2022. nov. 9. 18:59
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

12-es

Tudom.

Erre írtam, hogy a szükség ilyen megoldásokat szül.

2022. nov. 9. 19:10
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
12-es, de attól még nem lesz óvónő, és nem fog óvónői fizetést kapni. Egy délutáni műszakos ped. asszisztens lesz.
2022. nov. 10. 02:55
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
14. Világos, nem is erről volt szó, ha esetleg nem értetted volna.
2022. nov. 10. 10:09
 16/22 anonim ***** válasza:
4%
csak szólok, én gyógyped asszisztens vagyok és 2 éves volt az okj, de a sima pedeseknek is. honnan jött a 4 hónap?
2022. nov. 10. 18:48
 17/22 anonim ***** válasza:
2022. nov. 10. 19:09
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
2022. nov. 10. 19:09
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket, de miért küldted?
2022. nov. 10. 19:24
 20/22 anonim ***** válasza:

"csak szólok, én gyógyped asszisztens..."

Csak szólók, a gyógyped. asszisztens az nem ped. asszisztens. De a gyógyped-re is kaptál linket.

A 4 hónap az OKJ-s képzésre volt igaz, ami ugye megszűnt. Most egy hónappal több:

[link]

nem tudom te mit végeztél két évig, de az általános iskola akkor is 8 év, ha valaki pár osztály kétszer jár és így 10 év alatt végzi el. ;-)

2022. nov. 10. 19:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!