Délutános óvónő teljes állás?
Figyelt kérdés
Óvónőkhöz szól a kérdésem : a délutános óvónő az teljes állásban dolgozik? Tehát annyit ér a munkája, mint más munkahelyen a nyolc órás? Fizetésben is annyi? Pontosan hogyan alakul a munkaideje?2022. nov. 9. 14:44
1/22 anonim válasza:
Nem tudom, jól értem-e a kérdést, de rendszerint felváltva szokták elvállalni az időbeosztást. Tehát az, aki egyszer később jön (nem délutánra, már délelőtt elkezdi a munkát), az máskor korábban kezd. Persze még az is elképzelhető, hogy valahol állandó a beosztás.
2/22 anonim válasza:
Én "délutános óvónőt" nem is tudok. Olyat igen h váltott műszakban vannak (vagy ő van reggel és a társa megy 10 körül, v fordítva) Aki állandóan csak 10-12 körül megy nálunk csak ped asszisztens. Tehát nincs óvónői végzettsége ezáltal nem tarthatja a foglalkozásokat
3/22 anonim válasza:
Heti váltásban dolgozunk az óvónő párommal. Ugyanannyi a ledolgozott óra. Itt nincs konkrétan csak délutános óvónő.
4/22 anonim válasza:
Nincs olyan hogy "délutános óvónő". Hetente váltják a délelőttös és délutános műszakot.
Csak délutánra már nyugdíjas kolléganőket foglalkoztatnak vissza.
5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Pedagógiai asszisztens vagyok, most fogok oviba menni. Azt mondták, én leszek a délutános. De még természetesen egyeztetek, hogy ez mit jelent.
2022. nov. 9. 15:58
6/22 anonim válasza:
Akkor azért leszel délutános, mert nem tarthatsz foglalkozásokat, és nem fogsz annyit keresni, mint a diplomás óvónő. A munkaidőd lehet, hogy ugyanannyi lesz, de a fizetésed nem.
7/22 anonim válasza:
Nálunk naponta van váltás. Anyukám óvónő. Reggeles 7:30-13:30-ig, délutános 11-17:00-ig.
8/22 anonim válasza:
Nincs olyan hogy "délutános óvónő"
Hát nálunk meg van, mert az egyik kolléganő halmozottan sérült gyereke csak egyik lehet a fejlesztőben, és egyedül neveli. Úgyhogy ő mindig délelőtt van, a társa meg délután.
9/22 anonim válasza:
Persze, enyéni megegyezés alapján lehet. De a kérdező nem óvónő, tehát ő ezért fog délután dolgozni.
10/22 anonim válasza:
Persze, enyéni megegyezés alapján lehet
Hát akkor ne jelentsd ki, hogy nincs olyan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!