Kifizetnétek a külön foglalkozást?
Figyelt kérdés
Kisfiam ovijában vannak délután külön foglalkozások. Van karate is, aminek volt egy ingyenes bemutatója. Arra elmentünk, de nem szerettem volna, ha jár mert nem telik rá most. Viszont úgy vették, hogy mivel ott volt, járni fog. Szeptember végétől jár, de én ezt nem tudtam, nem kértem. Erre reggel mondja az óvónéni, hogy jelezte a karate oktató, hogy be kellene küldenem a foglalkozás árát. Azt mondtam, hogy rendben, de gondolkodtam, hogy erről nem én tehetek, hiszen én nem kértem hogy járjon. Így én ezt nem fizetném ki. Természetesen járni sem fog tovább, mert egyébként nem is szeretne járni.2022. nov. 4. 09:51
31/34 anonim válasza:
Mondjuk ha én nem dolgoznék, nem aszalnám minden nap fél ötig az oviban a gyerekemet, de ez csak egy észrevétel
32/34 A kérdező kommentje:
Az te vagy. Az én gyerekem meg szeret ott lenni, mert otthon nem alszik, sz oviban meg igen
2022. nov. 18. 16:47
33/34 anonim válasza:
Az alvásnak semmi köze ahhoz hogy fél ötig tesped az oviban. Olyankor már gyerek sincs, mert kb 3/4 4-ig az összes gyereket elviszik,főleg mikor már 4 óra után sötétedik.
34/34 A kérdező kommentje:
Nálunk van gyerek fél 5-ig. Akkor viszik haza a kis barátját is, szívesen van vele. Én meg örülök, hogy inkább a pajtásával játszik, mint itthon üljön a tv előtt.
2022. nov. 18. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!