Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, ti kifizetnétek a...

Szülők, ti kifizetnétek a gyereketeknek?

Figyelt kérdés
A lányotok szemüveges lesz,de a szemüveget nem tudjátok neki megvenni,azért ő veszi magának.Megy barátnőkkel programozni,illetve megy fodrászhoz is. A programot ő fizeti magának,és a fodrászt is. Arra való tekintettel,hogy a szemüvegét nem tudjátok kifizetni, kifizetnétek neki a fodrászt és adnátok pénzt a barátnőkkel töltött délutánra(hogy így "beszálljatok" a szemüvegébe),vagy az is ugyanúgy saját pénzéből menne?
2016. nov. 1. 16:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%
Saját pénzéből menne. Majd a szemüvegbe beleadnék annyit amennyit tudok.
2016. nov. 1. 16:25
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Mennyi idős gyerekről van szó?
2016. nov. 1. 16:27
 3/15 anonim ***** válasza:
98%

Ha szemüvegre nincs pénzük, ami az egészséged szolgálja, akkor nyilván a szórakozásodat se tudják finanszírozni.

Legalábbis nálunk egészség az első, arra muszáj hogy jusson. Ha odajutnánk (ne jussunk sose), hogy azt se megengedni, akkor "luxusra" főleg nem jutna.

2016. nov. 1. 16:32
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Minden, ami van, menne a szemüvegre. Bulizni meg menjen abból, amije van.
2016. nov. 1. 16:35
 5/15 anonim ***** válasza:
4%
Miért ? Dolgozik a lányotok ? Akkor mem,de ha nem dolgozik akkor természetes, hogy kifizetném!
2016. nov. 1. 16:39
 6/15 anonim ***** válasza:
65%

Nem nagyon értem: nincs pénz a szemüvegre, akkor másra honnan lenne? Ha pedig lenne pénzem a szemüvegre, akkor kifizetném a gyerekemnek.

A buli/fodrász finanszírozása függ a korától.

2016. nov. 1. 16:42
 7/15 anonim ***** válasza:
84%

a szemüveg 20-30e vagy akár több, egy fodrász meg 3000.

Mondjuk ha valamennyi is lenne, azt odaadnám, nincs ráírva a bankjegyre, hogy ez most a fodrászra vagy a szemüvegre ment.

Nem is értem a kérdést amúgy...

Ha nekem ilyen gondom lenne, örülnék, hogy a lányom ki tudta fizetni a szemüveget, amit NEKEM KELLETT VOLNA megvenni neki, nyilván adnék neki amennyit tudok, ha már helyettem fizette magának a szemüveget...

(nyilván ez egy nem rendszeresen dolgozó, általam eltartott gyerek esetén van, aki diákmunkából, esetleg az ajándékpénzekből vette magának)

2016. nov. 1. 17:00
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Lesülne a bőr a pofámról, hogy nem tudok szemüveget venni neki. Amint lehet, akár részletekbe kifizetném a szemüveg árát.
2016. nov. 1. 17:51
 9/15 anonim ***** válasza:
96%

19 evesnel megertenem.

Hany eves?

Ketto gyerekem szemuveges. Mi, a szulok fizetjuk.

13 es 17 evesek.

2016. nov. 1. 18:23
 10/15 anonim ***** válasza:
29%

miért jár szórakozni,ha még szemüvegre sincs pénzetek?

szerintem azért az egészség fontosabb mint a szórakozás

de javítsatok ki ha tévedek...

2016. nov. 1. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!