Szülők, ti kifizetnétek a gyereketeknek?
Ha szemüvegre nincs pénzük, ami az egészséged szolgálja, akkor nyilván a szórakozásodat se tudják finanszírozni.
Legalábbis nálunk egészség az első, arra muszáj hogy jusson. Ha odajutnánk (ne jussunk sose), hogy azt se megengedni, akkor "luxusra" főleg nem jutna.
Nem nagyon értem: nincs pénz a szemüvegre, akkor másra honnan lenne? Ha pedig lenne pénzem a szemüvegre, akkor kifizetném a gyerekemnek.
A buli/fodrász finanszírozása függ a korától.
a szemüveg 20-30e vagy akár több, egy fodrász meg 3000.
Mondjuk ha valamennyi is lenne, azt odaadnám, nincs ráírva a bankjegyre, hogy ez most a fodrászra vagy a szemüvegre ment.
Nem is értem a kérdést amúgy...
Ha nekem ilyen gondom lenne, örülnék, hogy a lányom ki tudta fizetni a szemüveget, amit NEKEM KELLETT VOLNA megvenni neki, nyilván adnék neki amennyit tudok, ha már helyettem fizette magának a szemüveget...
(nyilván ez egy nem rendszeresen dolgozó, általam eltartott gyerek esetén van, aki diákmunkából, esetleg az ajándékpénzekből vette magának)
19 evesnel megertenem.
Hany eves?
Ketto gyerekem szemuveges. Mi, a szulok fizetjuk.
13 es 17 evesek.
miért jár szórakozni,ha még szemüvegre sincs pénzetek?
szerintem azért az egészség fontosabb mint a szórakozás
de javítsatok ki ha tévedek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!