Hány éves kortól engednétek a gyereketeknek hogy
facebookja legyen?
Figyelt kérdés
13 az alsó korhatár regisztrációhoz de mint tudjuk életkort a legkönnyebb hazudni ....lényeg hogy unokaöcsém(9 éves ) ki könyörögte nővéremtől hogy neki is legyen aki hosszas győzködés után bele ment (szigorú ellen őrzés és csak messenger használata miatt) ,de a szüleink ezt megtudták mert nagyon pletykás gyerek és ők finoman fogalmazva ellenezték és töröltetni szeretnék ....2 napja hallgatom a vitát így érdekel hogy név nélküli emberek mit gondolnak róla ennyi idősen lehet face regisztrációja ?
Az én gyerekemnek 8 éves kora óta van. Akkor költöztünk külföldre, ott tartotta, tartja a kapcsolatot a magyarorszagi barátaival, a családdal. A jelszavát nem tudja -automatikus bejelentkezes van beallitva-, ő nem jelolheto ismerősnek, az üzeneteit időnként at nézem -a feladokat nézem meg és az egyéb mappát.
A gyerekek előbb utabb regisztrálnak és akkor már jobb, ha a szülő tudja ellenőrizni.
2015. okt. 23. 20:10
2/17 anonim válasza:
Mivel nekem sincs .neki se engedném !!!!F/28 !!!
2015. okt. 23. 20:17
3/17 anonim válasza:
Nehéz kérdés, 9 évesnek lehet hogy még korai. Az én lányom még csak 3 éves uh nem tudok nyilatkozni de az unokatesómék gyerekének 12 éves korától van.
2015. okt. 23. 20:31
4/17 anonim válasza:
Nekem 12 éves korom óta van (de amúgy utána a napokban lettem 13), igaz kb akkor jött divatba. Szerintem 10-11 évesen már megengedhető, úgy hogy a szülő is tudja a jelszavát stb...
2015. okt. 23. 20:38
5/17 anonim válasza:
Miért kéne a szülőnek tudnia a jelszavát?
2015. okt. 23. 20:58
6/17 anonim válasza:
Nekem kb. 10 éves korom óta van, ennek ellenére tutira nem engedném 13 alatt. A magyarázat egyszerű, az ember kisgyerekként marhára nem tudja felfogni, hogy miket irkál ki. :D Ha visszanézitek bármelyik ismerősötöknél, 10-12 éves korából tele van gáz posztokkal. Én mikor visszanéztem a sajátomat, azt hittem, elsüllyedek. :D :D (Aztán 2 órát szántam arra, hogy kitörölgessek mindent.)
2015. okt. 23. 21:10
7/17 anonim válasza:
14-15.
12 éves lányomnak nincs, nem engedem.
A 16 évesnek egy éve lett, bár addig ő sem szerette volna.
2015. okt. 23. 22:28
8/17 anonim válasza:
Nektek engedélyt kérnek a gyermekeitek ahoz, hogy regisztráljanak valahova, illetve meg is osztják veletek a jelszót?
2015. okt. 23. 22:54
9/17 anonim válasza:
Én 11-12-től engedném, de úgy, hogy nem nagyon posztolhat magáról fényképeket csak ritkán, és elbeszélgetnék vele arról hogyha lehet ne osszon meg magáról mindent a posztjaiban.
2015. okt. 23. 22:57
10/17 anonim válasza:
13 évesen talán akkor, ha eléggé érettnek gondolnám ahhoz, hogy felfogja a veszélyeit az oldalnak.
Nem lenne célom online elidegeníteni az iskolatársaitól, hisz a legtöbbnek biztos lenne már akkor is facebookja, de elbeszélgetnék vele többször is alaposan arról, miylen emberek vannak online, akikkel óvatosnak kell lennie, ne használja a naplójának az oldalt, ne rakjon ki magáról túl sok nyilvános fotót, pláne és jól gondolja meg, kiről, kinek és mit ír, emrt van, ami kitörölhetetlenül ott marad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!