Ti mikor engednétek meg a gyereketeknek?
Bárki válaszolhat csak kort is ìrjon légyszìves
Mikor engednétek meg a gyereketeknek hogy randizzon?
Vagy nem foglalkoztok vele úgymond ha akar pasit/csajt akkor jár vele ha nem akkor nem?
Hány éves kortól?
Megszabnátok milyen idős pasit/csajt válasszon?
Nagyon lecsesznétek ha titokba járna egy pasival/csajjal?(és ti később tudnátok meg)
13l mert tetszik egy fiú es nem tudom mit csinálna velem anyám na főleg apám ha megtudnám főleg mert apa mikor kiscsi voltam azt mondta ha közelembe jön egy fiú is akkor hozza a légpuskát persze ezt viccből mondta de akkor is kérlek segìtsetek.
Szerintem nem gáz, de anyukádnak minden képen mond meg. Ha ő meg érti, akkor együtt mondjátok el apukádnak.
Egyiknap a suliban, volt óránk, ahol pont erről van szó. Azzal semmi baj nincs, ha most el kezdetek járni. Az sokkal jobb, mint ha 17 évesen egyszercsk égsz, amiatt, hogy nem tudod a kapcsolatot kezelni.
Kor: max 14, annál idősebbel semmi képen
13/l
nya szal
van 3 gyerekem és 40 vagyok
a legnagyobb 12 lányka :-)
de 12 évesen még nagyon gyerek
ne akarjon egy ennyi idős gyerek felnőttet játszani !
nem kor függő a dolog
hanem érettség kérdése
minden esetre én ragaszkodnék ahhoz h ne az utcán hanem nálunk legyenek h megismerjem a fiút meg hát h felügyelet meglegyen :-)
nem rossz indulatból hanem pont azért h megvédjem a lányom :-)
12-13-14 évesen még gyerekek nagyon ! a fiú is !
majmolni menőzni akarnak és nem tudják h ezzel milyen sérüléseket okozhatnak a másiknak
és azt szeretném h gyerekek maradjanak amíg csak lehet
tanács : soha ne titokba!
anya fontos h tudjon róla!
soha nem engedj zsarolásnak!
soha nem engedd h a másik úgy érintsen meg ahogy neked kellemetlen
vagy olyan dolgok kérjen ami neked nem esik jól!
basszus 13 évesen még eszembe sem volt h fiúzzak .....
Szerintem, ha 13 évesen az életkorának megfelelően randizgat, és nem pl. szexel, mint pár koraérett kamasz, akkor semmi gond nincs ezzel a dologgal. Ebbe az egészbe beleértem azt is, hogy korban hozzáillő társat választ, normális, okos fiút, aki a szüleinek is elfogadható.
Mondjuk nekem nem igazán voltak ilyen dolgaim 13 évesen, de még néhány évvel később is azt mondták, hogy menjek, ismerkedjek, találkozzak nyugodtan fiúkkal, csak mondjak néhány dolgot róluk. A járás/nem járás dolog úgy gondolták rám tartozik, őket az érdekelte, hogy kivel tölti az idejét a gyerekük (remélhetőleg normális módon), nem az, hogy konkrétan mi az érzelmi háttere a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!