Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mikor engednétek meg a...

Ti mikor engednétek meg a gyereketeknek?

Figyelt kérdés

Bárki válaszolhat csak kort is ìrjon légyszìves

Mikor engednétek meg a gyereketeknek hogy randizzon?

Vagy nem foglalkoztok vele úgymond ha akar pasit/csajt akkor jár vele ha nem akkor nem?

Hány éves kortól?

Megszabnátok milyen idős pasit/csajt válasszon?

Nagyon lecsesznétek ha titokba járna egy pasival/csajjal?(és ti később tudnátok meg)

13l mert tetszik egy fiú es nem tudom mit csinálna velem anyám na főleg apám ha megtudnám főleg mert apa mikor kiscsi voltam azt mondta ha közelembe jön egy fiú is akkor hozza a légpuskát persze ezt viccből mondta de akkor is kérlek segìtsetek.

2014. márc. 18. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem már alsóban volt "barátom".... :) Második osztályban, kb. egy tanévig...vagy kicsit tovább, nem is emlékszem már. Megfogtuk egymás kezét, volt irulós-pirulós arcrapuszi...ennnyi.. :)

Aztán kb. ötödiktől "pasiztam", azaz hetente volt egy új naaaagy szerelmem, és néha kimondtuk, hogy most mi járunk és akkor jártunk, ennyi. Nem csináltunk az ég világon semmit, csak együtt ültünk órákon és nagy szerelmesen néztünk egymás szemébe. Aztán nyolcadik előtti nyáron csókolóztam először, de az is egy két hetes "kapcsolat" volt. Azóta volt még pár hosszabb-rövidebb.

Mostani barátommal 4 és fél hónapja vagyunk együtt (és még sokáig tervezzük.. :) )

Engem sosem korlátoztak ilyenekben, tudták, hogy kicsi vagyok én még ahhoz, hogy bármi olyat csináljak a fiúkkal, amit nem kéne, vagy nem akarok, stb.

17L

2014. márc. 19. 17:58
 12/13 anonim ***** válasza:

14 éves vagyok(Lány) és szerintem is inkább az érettség a meghatározó tényező. nyilán gondolom te sem arra hajtasz hogy egy-két hét után gerincre vágjon , meg a velem egykorú fiú többsége is még elég éretlen. Egyébként nem gondolnám hogy ez akkora baj.

Elég rossz amikor a nálam jóval fiatalabb lányoknak is már ez jut eszébe holott még én sem vagyok túl koros.

2014. márc. 19. 19:39
 13/13 anonim válasza:
ha tetszik valaki az azt jelenti hogy szexuálisan vonzódsz hozzá. kérdem én hogy lett ennyire elbaszva valami hogy 13 évesen ilyeneken jár egész nap az esze a lányoknak
2014. nov. 9. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!