Ti kifizetnétek a 18 éves gyereketeknek a műfogait, mert többet ki kellett húzni ciszta miatt? Nem akarok kivehetőset.
Főiskolára járok. 4 fogamat húzták ki ciszta miatt. Van ahol híd lenne, van amit lecsiszol és korona lesz rá. 21.000 Ft lenne foganként.
Anya azt mondta, hogy nem fizeti ki, pedig tellene rá.
Értem, hogy sok pénz, de nem akarok protkót, vagy fog nélkül élni. Így is sírtam, amikor megtudtam, hogy ennyi idősen műfog kell.
Most mit csináljak? Jövő héten mennék csiszoltatni a fogaimat.
Kifizetném! Fogak nélkül nem lehet lenni. Főleg ilyen fiatalon.
Nem tud valaki segíteni? Nagyik? Esetleg mondhatnám az egész családnak, hogy ezt kéred karácsonyra.
Nagyszülők nem élnek már.
Gondoltam rá, hogy eladok egy két dolgot (tablet, ruhák), de az eltarthat egy ideig, hogy pénz legyen belőle és ki tudjam fizetni.
Állandóan sírhatnékom van emiatt.
Hitelt tudnék felvenni így, hogy nincs keresetem? Lehet, akkor anya is meggondolná magát. Neki is protkó van és nem érti miért nem jó az nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!