Nem akarok strandolni osztálykiránduláson, mit tegyek?
14 éves vagyok, utolsó osztálykirándulás...
nem vagyok nagyon dagadt, de vastag a combom és kerek a csípőm, szóval a sok 40 kilós lány között kellemetlen lenne félmeztelenül lenni, a fiúk is vékonyak, egy két bunkó tuti megszólna (bár a legtöbb fiúval jóban vagyok).. legyek térdnadrágban és trikóban vagy mi:( szeretek strandolni, de olyan gáz lenne... nektek volt ilyen problémátok, vagy ilyesmi?:(
Te meg szóld le őket azért, mert nyápicok, megbuktak matekból, előre áll a foguk, de főleg mert annyi tapintat se szorult beléjük, hogy ne a füled hallatára beszéljenek ki.
Képzeld még olyan is lesz, hogy vadidegenek tesznek megjegyzéseket a külsődre. Attól se leszel se kövérebb, se soványabb, nem múlnak el a pattanásaid, de újak se nőnek. Érezd jól magad a barátaiddal, a többiek meg ne érdekeljenek.
Vállald magad! Nem lehet mindenki 30 kg, írom ezt úgy, hogy mindig sovány voltam, gyűlöltem!
Már biztosan láttak rövidnadrágban. Legyen önbizalmad!
39/N, 3 gyerekkel, akik 6, 12 és 15 évesek.
Ezt a 7. Válasszolónak irom..
Mi az hogy lusta?? Milyen jogon mondod ezt?? Majd ha megismered, jo barátok lesztek akkor mondjad , hogy lusta!! Itt mondod, hogy lusta mikor azt sem tudod ki!! Biztosan kedves, okos.. stb. A kulso semmit nem számit!! Es mi van akkor ha egy kicsit husisabb.? Lattad irta, hogy sportol, egeszsegesebben eszik, akkor meg!? El is hiszem, hogy nehez lefognyi!! Tudod van ilyan h aki egy picit is eszik meglatszik rajta, van aki tomi magaba a kajat semmi nem latszik meg rajta (en az utobbiba tartozom) Semmi baj nincsen vele.. ne itélkezz elore!! SOHA!!
ezt pedig a lanynak!
Nyugodtan furodj! Elvezni fogod! Tudom egy evvel kesobb irom.. a fiúk ugysem ertik, mennyire nehez egy serudlo lanynak, nme mondom nekik is nehez na de nekunk nehezebb! :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!