Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti kifizetnétek a 18 éves...

Ti kifizetnétek a 18 éves gyereketeknek a műfogait, mert többet ki kellett húzni ciszta miatt? Nem akarok kivehetőset.

Figyelt kérdés

Főiskolára járok. 4 fogamat húzták ki ciszta miatt. Van ahol híd lenne, van amit lecsiszol és korona lesz rá. 21.000 Ft lenne foganként.

Anya azt mondta, hogy nem fizeti ki, pedig tellene rá.

Értem, hogy sok pénz, de nem akarok protkót, vagy fog nélkül élni. Így is sírtam, amikor megtudtam, hogy ennyi idősen műfog kell.

Most mit csináljak? Jövő héten mennék csiszoltatni a fogaimat.

2016. nov. 8. 19:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nálunk volt egy egy összegű segély is "abortusztámogatás", vagy valami ilyen néven futott. De amúgy meg diákhitel szabad felhasználással és kész. Anyád győzködése nem nagyon vezetett eredményre, akkor ideje kezedbe venni a dolgokat.
2016. nov. 12. 19:22
 22/24 anonim ***** válasza:
73%
Én kifizetném, ha máshogy nem, akkor hitelt vennék fel. De ha neked ilyen az anyád - és igen, sajnos vannak ilyen szülők, én is ismerek ilyet -, akkor kénytelen leszel magad megoldani. A diákhitel tényleg megoldás lenne, azt úgyis akkor kell majd törlesztened csak, ha már dolgozol.
2016. nov. 12. 19:27
 23/24 Metionin ***** válasza:
100%
Én kifizetném, ha tellne rá. De attól hogy mi, válaszolók megtennénk ezt, nem biztos hogy anyukád is meg fogja. Ha nem jutsz vele dűlőre, kénytelen leszel magadnak intézni. Menj diákmunkázni, 18 évesen vállalhatsz éjszakai melót is. Vagy ha ez nem opció, vegyél fel diákhitelt. A jövőben pedig legyen tartalék pénzed ilyen esetekre, hiszen amint a példa mutatja, anyukád nem fog segíteni.
2016. nov. 17. 21:20
 24/24 anonim ***** válasza:
én is csak a diákmunkát tudom javasolni ebben az esetben:) nem szégyen meg nem is megerőltető. gimi és egyetem mellett is bárki tud munkát vállalni
2016. nov. 23. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!