Kifizetnétek a külön foglalkozást?
Ezt így ki kell fizetni, így korrekt.
De ne haragudj, de valami szörnyen nagy baj van ott, ahol se a gyerekk, se a férjjel nem beszélnek ilyenekről. 🤷🏻♀️
Egyikkel sem tudsz megfelelően kommunikálni, családként, társként funkcionálni. Ezen mielőbb tessék dolgozni.
Az meg, hogy otthon hogyan beszéltétek meg, nem az óvonő felelőssége. Ő a szülőt kérdezte, a szülő válaszolt neki.
Férjet is tessék trennírozni, hogy jobban törődjön a gyerek dolgaival.
Mivel én nem dolgozok, az én dolgom az ovis ügyek intézése. Olyasmit nem beszélek meg a férjemmel, ami nem érint minket. Márpedig ez nem érintett, mert nem akartam, hogy menjen. De amúgy sem érdeklik ilyen baromságok, hogy jár-e pl ovis tornára. Arra éppen jár, de olyan színvonalú, hogy nincs információ értéke. Ahogy azt sem beszélem meg vele, hogy mondjuk új cipő kell neki.
Úgy beszeltük meg, hogy ő dolgozik, én meg intézem ezeket a dolgokat. Pech hogy pont aznap nem én vittem oviba.
A gyerekkel is szoktam beszélni. Ezt épp nem mondta. Meglehet hogy nem volt számára jelentős, mert azt például elmeséli, ha Sárika leesik a hintáról és kiesik a foga. De már arra is gondoltam, hogy lehet nem is járt ő arra a karatéra, max egyszer. Mert ha járt volna, biztos említi.
Mondjuk a férjed használja akkor azt a mondatot, hogy “Tessék megkérdezni a felségemet Katinka néni, ezekben az ügyekben ő dönt”, vagy hívjon fel és kérdezze meg, vagy szóljon este, hogy erről beszélt, vagy te fogadd el, hogy ő is dönthet ilyen esetben.
Ne mindenki másnak kelljen hozzátok igazodnia és tippelgetnie, hogy “ugyan a férjed A-t mondott, de megkérdezzenek-e téged is, hátha te B-t mondasz”… Pech, nem pech, hogy ki vitte a gyereket, szerintem ilyenkor illene kifizetni azt a 3000 forintot, amiből egy extrább adventi kalendárium nem jön ki.
Senki nem írt alá semmit.
Mivel a karate negyed 4-től háromnegyed négyig tart, én pedig fél ötre megyek a gyerekért, így nyilván nem kell később mennem érte. Az óvónővel egyébként valóban minimális a kommunikáció. Konkrétan ki sem jön a csoportszobából. Reggel az asztalnál ül a gyerekekkel, onnan köszön ki, amikor beadom a fiam. Délután dettó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!