Mi a véleményetek erről a cikkről? Érthető, hogy az anyuka pszichológushoz fogja küldeni a gyerekét hogy feldolgozza ezt a "traumát"?
Arról van szó, hogy a 3,5 gyerek sírt magánovis beszoktatás alatt, ezért az egyik óvónénivel kiültek a padra megebédelni, de ott se hagyta abba a sírást. Az anyuka ezt látván kikelt magából, és különben is, miért nem szóltak neki azonnal, ha sír a gyerek, már jött is volna érte. (Így sose szokik be véleményem szerint ha első nyikkanásra rohanunk a gyerekért.)
Aztán már minden reggel fájt a gyerek gyomra, mert annyira utált oviba menni, de szerintem inkább anyuka ültette belé az elszakadás miatti stresszt, tipik esete annak, amikor a szülő minden vélt sérelemtől igyekszik megóvni a gyerekét. Kivette az oviból, és ezután pszichológushoz fog járni a gyerek, hogy feldolgozza hogy kiültették a "szamárpadba".
Általában nem pörgök ilyen dolgokon, megnyitottam a cikket hogy mégis mit csináltak ebben a magánoviban szerencsétlen gyerekekkel, de itt szerintem nagyon szembetűnő, hogy a szülő fújta fel a dolgot. Ha valami nem tetszik, természetesen vegye ki az oviból, de elég gáz úgy előadni a sztorit, mintha minimum vernék ott a gyerekeket. Szerintem elég életképtelen lesz a gyereke, ha minden ilyen csalódástól meg akarja óvni. Valószínűleg otthon is megtesznek neki mindent, hacsak egy kicsit is elered a könnye, még csak hírből se ismeri az érzést, hogy nem minden úgy van, ahogy ő szeretné.
Figyelj, ezen kár bepöccenni, pláne kérdést kibírni, vagy válaszolni rá.
Ilyen emberek ilyen felfogással mindig lesznek.
Ne olvass blikket
Szerintem is inkább az anya hozzáállása miatt fáj a gyerek hasa, mert tuldrámázza az ovit.
1es, nem szoktak blikkes cikkek megihletni annyira h kérdést írjak ki miatta, de itt számomra annyira az ellentétéről szólt a cikk, mint aminek beharangozták, hogy kíváncsi voltam, más szülők hogy látják a dolgot. Vagy hogy az én szemléletem a túl spártai-e.
En valahogy rohadtul unom ezeket az anyukakat. Szegeny kisgyerek sir, jaj hogy bannak vele, hat haborodjunk fel es nyilatkozzunk a blikknek..szornyu mennyire eletkeptelen, hopihe gyerekeket nevelnek manapsag.
Kerdezo, ha te spartai vagy, akkor en is az vagyok. Nem gondolok, hogy ez a fajta hozzaallas elosegiti a gyerek normalis fejlodeset, inkabb hatraltatja. Kulon vicces ez a pszichologus resz is, eleg draga lesz az ha Noelket minden nyikkra vinni fogja.
értem én, 3, hogy beszoktatás, meg az anya kérte, hogy hívják.
De ott van 20 másik, aki hiányolni fogja a szülőt, ha mókicikáé beszaladgál napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!