Ilyen esetben ti otthon tartanátok a gyereket?
2 gyerekem van. Egy 3 éves és egy 1 éves.
A nagy aprilisban kezdte az ovit. Április-május-június alatt 1x volt itthon 1 hetet betegen.
Most szeptember 1el kezdtük. A nagy az ovit én a munkát itthonról, a kicsi mellől.
2 hetet ment, majd az ovónő szólt, jó lenne ha itthon tartanám, mert sokat tüsszent. Ezzel az ürüggyel. Jó, itthon volt 1 hetet, kb egészségesen.
Majd múlt hétfőn ismét telefonált, menjek a gyerekért mert nagyon beteg. Hazahoztam, annyi baja van, hogy 1nap alatt 3x meg kellett törölni az orrát. Dokinál voltunk, pénteken ismét ránézett, úgy adta ki az igazolást, most hétfőtől. Az orrfolyás azóta is minimálisan fenn áll. Ugyan úgy az egy nap kb 3x törlés szintjén. A doki mondta, ha ennyivel itthon tartaná, lehet legközelebb tavasszal menne a gyerek oviba. Átlátszó egyébként a váladék.
Ma ismét szólt az ovónő, mivel itthon vagyok, jó lenne ha itthon fognám a gyereket mert beteg.
Mondta neki, hogy 1, nem beteg, orvos látta. 2, itthon vagyok, de itthonról dolgozok. 1gyerek mellett is nehéz, nem 2.
Így is 8ra viszem, délbe hozom haza.
Azt most az ovónő kiakadt rám, mert mondtam neki, ennyivel nem tartom itthon.
Hozzáteszem kb a fél csoport köhög, taknyuk nyáluk egybefolyik, ott nincs megemlítve egyik anyukának sem
Szerintem igazad van.
Csak magamból kiindulva, ősszel - télen folyton folyik az orrom. Nem vagyok beteg egyébként, csak így működök már 30 éve 😄 öcsém úgyszintén ilyen.
Keresik azokat a szuloket, akik mindig ravehetok, hogy itthon tartsak a gyereket, nem szeretik ha sokan vannak bent.
Nekunk mar a haziorvos is szolt, hogy ne vigyem, nem fog igazolast adni, nem beteg a gyerek, menjen szepen ovodaba, pedig onnan kuldtek allandoan a dokihoz.
Egyszer szepen megmondtam a velemenyem, onnantol nem szorakoztak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!